Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ Ο ΓΚΟΛΤΖΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ!

ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΑ Ο ΚΛΑΟΥΣ 


 

Πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις, ο Στέφανος Αθανασιάδης βρίσκεται συνεχώς σε ένα αεροπλάνο για Αθήνα. Τι κάνεις ο άσος του ΠΑΟΚ για μία (όμορφη) γυναίκα...
Ένα από το πιο όμορφα γκολ της καριέρας του έχει βάλει, σύμφωνα με τις έντονες φήμες που κυκλοφορούν, ο Στέφανος Αθανασιάδης, καθώς εδώ και λίγο καιρό είναι και επίσημα ζευγάρι με την πανέμορφη Δώρα Γκουγκούση.
Ο νεαρός επιθετικός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real News» αλλά και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στις 9/1 (δείτε το παρακάτω στο πρώτο βίντεο),έχει κάνει το Θεσσαλονίκη – Αθήνα... Κολιάτσου – Παγκράτι, καθώς βλέπετε η αγαπημένη του, που ήταν και μέλος της εθνικής ομάδας αεροβικής γυμναστικής, μένει μόνιμα στην πρωτεύουσα και αυτός μόνιμα στην συμπρωτεύουσα λόγω του ΠΑΟΚ.
Μάλιστα, η Δώρα ήταν και ο λόγος για τον οποίο μετά από πολλά χρόνια ο Αθανασιάδης δεν πέρασε τις γιορτές στην πόλη του, αφού στην άδεια του βρέθηκε στην Αθήνα και πέρασε πολύ χρόνο μαζί με την σύντροφό του, ενώ οι δύο τους επισκέφθηκαν και γνωστό νυχτερινό κέντρο, από το οποίο κυκλοφόρησε και σχετική φωτογραφία. Άλλωστε, η όμορφη Γκουγκούση δεν είναι... τυχαία στην νυχτερινή Αθήνα. Ο πατέρας της έχει το Frangelico, αλλά και ένα από πιο «τρέντι» καφέ-εστιατόρια στο Κολωνάκι.
Και αφού λοιπόν σας μεταφέραμε το ρεπορτάζ των συναδέλφων, τώρα σας παρουσιάζουμε μέσα από φωτογραφίες την Δώρα Γκουγκούση, οποία έχει... τρελάνει τον Κλάους. Έτσι δικαιολογείται τελικά και η φοβερή χρονιά που κάνει φέτος ο νεαρός άσος.

thessbomb.blogspot.gr





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου