Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΚΟ ΤΟΝ ΕΣΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ!

Επισκέφτηκε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους κι εκεί, έκαναν ότι δεν ήξεραν τίποτε!!!
Ο Γιάννης Ντόκος, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ομολογιούχων που απεβίωσε ξαφνικά χθες, έφυγε κυριολεκτικά σκασμένος από την αναλγησία του Δημοσίου απέναντι στους 11.000 ομολογιούχους των οποίων τις αποταμιεύσεις κατάκλεψε σε μια μέρα η Πολιτεία!  
Ο Γιάννης Ντόκος επισκέφτηκε προχθές το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, προκειμένου να δει πού βρισκόταν η υπόθεση των δαρμένων ομολογιούχων. Οι...αρμόδιοι έκαναν σαν να άκουγαν το πρόβλημα των ομολογιούχων για πρώτη φορά! Τού ζήτησαν να τους ενημερώσει από την αρχή!!! Λες και όλους αυτούς τους μήνες δεν ήξεραν, δεν άκουσαν!
Τού ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι! Το κράτος  έγραφε τους ομολογιούχους στα.. παλιά του τεφτέρια! Από τον περασμένο Μάρτιο οπότε και οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά ρήμαξαν τους ομολογιούχους, οι παραστάσεις, οι διαμαρτυρίες των ομολογιούχων προς την κυβέρνηση ήταν αδιάκοπες. Κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα και blogs ασχολούντο συχνά-πυκνά με την τεράστια κλοπή σε βάρος των ομολογιούχων. 
Και ο δύσμοιρος Γιάννης Ντόκος όταν διαπίστωνε ότι μετά τις τόσες παραστάσεις που έκανε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ήταν σαν να τον άκουγαν για πρώτη φορά και ζήτησαν να τους πει τα γεγονότα από την αρχή, τρελάθηκε! 
Ο άνθρωπος έσκασε. Την επομένη έφυγε από την ζωή! 
Αυτό είναι το δολοφονικό κράτος. 
Αλλάζουν τους υπαλλήλους στους δημόσιους οργανισμούς κάθε λίγο και λιγάκι και, έχοντας πετάξει την υπόθεση των ομολογιούχων στα..σκουπίδια, κάθε νέος υπάλληλος ζητούσε από τους ομολογιούχους, ενημέρωση από την αρχή!!!   
Αλητεία και εγκληματική πολιτική,  σκοτώνουν τους πολίτες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου