Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΣΦΑΓΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΑ ΧΑΛΑΛ! ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ¨Η... ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ;


Ο Δήμαρχος της Αθήνας κ. Καμίνης, αρνήθηκε προχθές να κόψει κομμάτι βασιλόπιτα για τον Χριστό στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του δήμου (ούτε βεβαίως "σταύρωσε" την βασιλόπιτα) γράφοντας στα παλιά του υποδήματα τις διαμαρτυρίες των υπαλλήλων για την απαράδεκτη πράξη του. Δικαιολογήθηκε δε, ότι δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο να κόψει κομμάτι πίτας για τον Χριστό! 
Δεν μας λέει όμως ο Καμίνης, είναι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του Δήμου του τα όσα γίνονται στο κέντρο της Αθήνας και που έχουν κάνει γκέτο την πρωτεύουσα της χώρας, η οποία μετατρέπεται τάχιστα σε μουσουλμανική αποικία; Ε, κ. Καμίνη; 
SKILOI2
Πουλάνε ή όχι σκυλιά-σφάγια στο κέντρο της Αθήνας; Εκεί, στην οδό Μενάνδρου μάς λένε ότι γίνεται πανηγύρι από σφαγμένους σκύλους προς βρώση! 
XALAL
Πουλάνε ή δεν πουλάνε στην Βαρβάκειο αγορά, κρέας σφαγμένο αλά Χαλάλ; Τι είναι το χαλάλ; Αρνί ή μοσχάρι, σφαγμένο  με μουσουλμανική τελετουργία, κάτω από τις ευλογίες του ιμάμη. Το κρέας αυτό που προτιμούν με φανατισμό οι μουσουλμάνοι μετανάστες, οι οποίοι θέλουν να τηρούν και τελικά επιβάλλουν τις παραδόσεις τους στη χώρα μας. Κι εμείς, πουλάμε κρέας "ΧΑΛΑΛ" που έχει ευλογηθεί από τον ιμάμη!  Κι έχει σφαγιαστεί με τον πιο βασανιστικό, κτηνώδη τρόπο!
Τι προβλέπουν τα πρωτόκολλα για τα όλα αυτά κ. Καμίνη; Άνοίγεις ασμένως τις πόρτες της πολυ-πολιτισμικής Αθήνας;
Μ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου