Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;


PORTOKALIA
Αυτοί που μιλάνε για την βία και την τρομοκρατία, την οποία θέλουν να πατάξουν, αυτοί που κάνουν κιμά τα μούτρα των νεαρών συλληφθέντων, είναι αυτοί που κρατούν τα...καλάσνικοφ της διάλυσης της χώρας και του λαού της! Για την βία αυτή ποιος μιλάει σήμερα; Όποιος Έλληνας τολμήσει να αντισταθεί στα ...καλάσνικοφ του κράτους θα φάει χημικά στα μούτρα ή θα συντριβεί πάραυτα! Όποιος τολμά να διεκδικήσει τα δικαιώματά του γιατί του συντρίβουν τους μισθούς και του καταστρέφουν τη ζωή των παιδιών του, θα επιστρατευτεί!
Αυτή είναι η Δημοκρατία σήμερα στην Ελλάδα. Η...Δημοκρατία της επιβολής των στρατιωτικών επιστρατεύσεων, των χημικών, του ξύλου της Αστυνομίας και, και...
Θέλετε κι άλλα; Η Ελλάδα είναι ήδη στον αστερισμό της Αργεντινής. Θα δούμε καταστάσεις και γεγονότα που δεν θα τα πιστεύουμε. Κάτι Σαμαράδες, Βενιζέλοι και Κουβέληδες βλέπουν τα πειστήρια της...ανάπτυξης της χώρας  για την οποία ...μοχθούν!
Αυτή η αποκαλυπτική φωτογραφία δείχνει την Ελλάδα, όπως την κατάντησαν τα οικονομικά καλάσνικοφ των πολιτικών ταγών μας! Είναι αυτοί που ακόμη διαχειρίζονται τις τύχες μας και εμφανίζονται ως τιμητές της...δημοκρατίας. Θα ...πατάξουν τους τρομοκράτες!
Χειροκροτήστε τους και ξαναβγάλτε τον Σαμαρά Πρωθυπουργό. Άλλωστε τα γκάλοπ τον θεωρούν καταλληλότερο Πρωθυπουργό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου