Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Η ΕΞΩΓΑΜΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ!


H 42χρονη σήμερα Αιμιλία Ανδρέα Νίμπλουμ πάσχει από καρκίνο του μαστού και προσπαθεί να τον αντιμετωπίσει!Ζει και εργάζεται στην πρωτεύουσα της Σουηδίας, την Στοκχόλμη, στην εταιρεία αρχιτεκτόνων AG Arkitekter.
Η Αιμιλία Ανδρέα Νίμπλουμ είναι ο καρπός της σχέσης του Ανδρέα Παπανδρέου με την ηθοποιό και παρουσιάστρια της σουηδικής τηλεόρασης Ράνια Μπριγκίτε Νίμπλουμ.
Γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 1969 στο Λιντίγκοσταντ της Σουηδίας και η ύπαρξή της ήταν άγνωστη στα παιδιά του Ανδρέα που είχε αποκτήσει από τη Μαργαρίτα και πληροφορήθηκαν το γεγονός στο γνωστό δημοσίευμα της Απογευματινής το 1975!
Πληροφορίες, ωστόσο, θέλουν την Μαργαρίτα Παπανδρέου να το γνωρίζει και μάλιστα φέρεται να πρότεινε τότε στον Ανδρέα Παπανδρέου να μεγαλώσει μαζί τους με τα άλλα παιδιά στον Καναδά αλλά δεν το δέχτηκε ποτέ η μητέρα της η οποία την κράτησε μαζί της!
Όταν ενηλικιώθηκε η Αιμιλία ήρθε στην Ελλάδα για να γνωρίσει τα αδέλφια της και από τότε επισκέπτεται συχνά την πατρίδα του πατέρα της μαζί με τη μικρή κόρη της Ολίβια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τα αδέλφια της και τους επισκέπτεται συχνά στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου