Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΡΕΛΑΝΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ! "ΒΓΑΙΝΕΙ" ΑΥΡΙΟ ΜΕ 20.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!

Με γνωστή, παλιά συνταγή βγαίνει στην πιάτσα αύριο ο Νικολάου, για να δηλώσει την παρουσία του και την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού. 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επικοινωνιακή επίθεση του Νικολάου μπαίνουν μπροστά ο πρώην Αντιδήμαρχος επί δημαρχίας του, Άγγελος Αναγνωστόπουλος και ο νεαρός Μανώλης Χάλκος. 
Παλιά συνταγή με ...νέους ανθρώπους! Το τι μπορεί να φέρει αυτή η συνταγή θα το δείξει ο χρόνος.
Είναι καλό να έχεις δίπλα σου νέους ανθρώπους αλλά πάντα με προϋποθέσεις. 
Για παράδειγμα: ο νεαρός Χάλκος έχει ένα πάθος. Ασχολείται μονίμως με το κουκουλοφορικό blog το οποίο όπως αναφέρει και στον "Αντίλογο" όπου είναι αρχισυντάκτης, "είναι το Νο1 μέσο ενημέρωσης της πόλης"

Τι λε ρε μεγάλε! Άλλα θέματα  σημαντικότερα από το κουκουλοφορικό blog δεν υπάρχουν για να ασχοληθείς; Ο κόσμος χάνεται, άνθρωποι αυτοκτονούν ή πεθαίνουν της πείνας, δυο νέοι άνθρωποι-εργαζόμενοι του Δήμου Χολαργού-Παπάγου έχασαν τη ζωή τους πριν από ενάμισι μήνα, αλλά αυτός, ο αρχισυντάκτης, για πρώτο θέμα έχει το ...κουκουλοφορικό blog το οποίο, όπως λέει, "είναι το Νο1 μέσο ενημέρωσης της πόλης"!!! Χωρίς ωστόσο το ..."Νο1 μέσο ενημέρωσης" να έχει αναφερθεί καθόλου στα γεγονότα που συγκλόνισαν τις πόλεις Παπάγου-Χολαργού!!!  Και έχοντας μόνο μία άντε δύο αναρτήσεις ημερησίως!!!
Αρκεί που το λέει ο νεαρός ότι "είναι Νο1 μέσο ενημέρωσης της πόλης"!!!

Θυμόμαστε πάντως ότι παλαιότερα ο Χάλκος είχε τσιτώσει τα πόδια λέγοντας ότι δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο blog! Να το διευκρινίσουμε έτσι; Δεν έχει καμία σχέση. Το ότι ασχολείται μόνον αυτός με το κουκουλοφορικό blog και το βαφτίζει "Νο1 μέσο ενημέρωσης στην πόλη", είναι εντελώς συμπτωματικό!
Αύριο μάλιστα που θα εκδοθεί η εφημερίδα του Νικολάου, οι πληροφορίες λένε ότι ο Χάλκος θα μιλάει πάλι για το... "Νο1 μέσο ενημέρωσης στην πόλη"! 

Μία απορία ρε παιδιά: Εάν η εφημερίδα "Ενεργοί Δημότες" προβάλλουν αύριο το...κουκουλοφορικό blog ρωτάμε μήπως, λέμε μήπως, χορηγός της εκστρατείας του Νικολάου θα είναι το συγκεκριμένο blog;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου