Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑ: ΑΝΑΨΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!!


samaras-erdogan  article

ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΣΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ!!!
Το 1997 ο άλλος...μέγιστος πολιτικός ηγέτης, ο Σημίτης, αναγνώριζε  με την προδοτική Συμφωνία της Μαδρίτης ότι η Τουρκία έχει ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο. Σήμερα, μετά τις συνομιλίες Σαμαρά-Ερντογάν στην Τουρκία, ο Έλληνας Πρωθυπουργός έβαλε το ζήτημα της υφαλοκρηπίδας στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με την Τουρκία. Η οποία Τουρκία τι λέει; Ότι οι έρευνες που διεξάγει δίπλα από το Καστελόριζο ανήκουν στην υφαλοκρηπίδα της και ότι το Καστελόριζο ανήκει στην τουρκική υφαλοκρηπίδα. Αντί ο Σαμαράς να στείλει στο διάολο τον Ερντογάν του λέει: "Αφεριμ αφέντη, ό,τι πεις". Έτσι, η υφαλοκρηπίδα διευθετήθηκε με μία λιτή διατύπωση, απο τους κ.κ. Σαμαρά και Ερντογάν με την οποία ανακοίνωση αναφέρονται στις εξελισσόμενες διερευνητικές επαφές που έχουν διακηρυγμένο σκοπότην οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας μεταξύ των δύο χωρών. «Η Ελλάδα και η Τουρκία συμφώνησαν να διατηρήσουν τη δυναμική στις διερευνητικές επαφές»,
Το καταλάβατε; Αποτελεί συμφωνία στην οποία μάλιστα δεν αναφέρεται ούτε χρονοδιάγραμμα, ούτε και τι θα συμβεί σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι Αθήνα και Άγκυρα έχουν αποκλίνουσες απόψεις σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ τους. Για το θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης δεν υπάρχει καμία αναφορά. Άρα, δεν γίνεται τίποτε σήμερα και ισχύει η κατάσταση που έχει διαμορφώσει η Τουρκία με την περικύκλωση του Καστελόριζου!
Μπράβο ρε δωσίλογε της συμφοράς!
Κατάφερε και έδωσε πράσινο φως στις έρευνες της Τουρκίας στο Αιγαίο, η οποία θα εξορύξει πετρέλαιο με την βούλα του Σαμαρά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου