Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΡΕΖΙΛΙΚΙ! ΑΝΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ "ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ" ΛΟΓΩ...ΚΑΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ!!!

Ζήτω η ...αποχαμένη Ελλάς! 

Εδώ και πολύ καιρό έχει προγραμματιστεί η αιμοδοσία στην "Παναγία Φανερωμένη Χολαργού με ανακοινώσεις, προσκλήσεις και αεροπανό της Εκκλησίας για σήμερα Κυριακή του Θωμά στην αίθουσα νεότητας του ιερού ναού. Από τις 9.00 που ήταν η ώρα έναρξης της αιμοδοσίας άρχισε να καταφτάνει κόσμος για να δώσει αίμα. Έλα όμως που το συνεργείο αιμοδοσίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου (Γεννηματάς) δεν είχε εμφανιστεί! 
Κρύος ιδρώτας άρχισε να περιλούζει τους υπευθύνους της εκκλησίας, ειδικά απ' όταν δεν απαντούσε στο τηλέφωνό του κανείς από τους αρμοδίους τους νοσοκομείου! Τελικά, μετά από αρκετές προσπάθειες εδέησε να σηκώσει το τηλέφωνό του ο οδηγός του οχήματος της αιμοληψίας. 
"Τι θέλετε; Εμείς κάνουμε αιμοληψία στην Παναγίτσα στο Μπραχάμι, δεν έχουμε στον Χολαργό αιμοληψία", ήταν η απάντηση του οδηγού, που έκανε τους ανθρώπους της "Παναγίας Φανερωμένης" Χολαργού να παγώσουν!  
Όπως μας ενημέρωσαν από την Εκκλησία, το λάθος βρίσκεται στην πλευρά του νοσοκομείου "Γεννηματάς", το οποίο προφανώς σημείωσε άλλη ημερομηνία στο καρνέ του!!!

Όπως γίνεται αντιληπτό το ρεζιλίκι βαραίνει και την εκκλησία η οποία κουβάλησε τον κόσμο για να δώσει αίμα και τώρα υποχρεούται να εκδώσει ανακοίνωση που να εξηγεί τα πράγματα! 
Του ...απίστου Θωμά κάποιοι, με τέτοιες γκάφες, μπορεί να κάνουν δύσπιστο τον κοσμάκη! Όχι ως προς την αγνότητα των πρωτοβουλιών τους αλλά ως προς τη συνέπειά τους. Διότι και η εκκλησία όφειλε να διασταυρώσει το ραντεβού και να μην εφησυχάσει στο προ μηνός ή διμήνου "κλείσιμο" της σημερινής αιμοδοσίας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου