Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ο ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Α. ΝΟΜΙΚΟΣ ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ!

 Ο ...μισός Χολαργός έδωσε το παρόν στην "Παναγία Φανερωμένη" Χολαργού. 
 
Θα μπορούσε κανείς να παρομοιάσει με μεγάλη κοινωνική εκδήλωση τη βάφτιση της κόρης του Αλέξανδρου Νομικού και της συζύγου του Λυδίας, σήμερα Κυριακή, στην "Παναγία Φανερωμένη" Χολαργού. Και αυτό, διότι σχεδόν ο μισός Χολαργός έδωσε το παρόν στην εκκλησία, εκφάζοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη του στην οικογένεια του Αλέξανδρου και της Λυδίας Νομικού. Δύο εξαίρετων επιστημόνων της πόλης του Περικλέους. 
Νονός της Ειρήνης (το όνομα που έλαβε η κόρη Νομικού), ήταν ο Χρήστος Νομικός, αδερφός του Αλέξανδρου. Η Ειρήνη το... "έπαιζε"ωραία και άνετη, μέχρι που έκανε την βουτιά στην κολυμβήθρα και άρχισε τα κλάματα! Έτσι είναι όλες οι γυναίκες: στην αρχή είναι ζωηρές και τσαχπίνες, μέχρι να πάρουν την πρώτη κρυάδα και να...ξενερώσουν! Μετά ...ξεψαρώνουν και κάνουν τους άνδρες να τρέχουν πίσω τους. 

Λέτε έτσι να μας βγει και η Ειρήνη;
Όλοι οι παρευρισκόμενοι πάντως ευχήθηκαν τα καλύτερα τόσο στην Ειρηνούλα αλλά και στην οικογένεια του Αλέξανδρου και της Λυδίας, οι οποίοι ήδη χαίρονται τον καρπό της ευτυχίας τους και με τον πρωτότοκο γιο τους Ιωάννη, για τον οποίο προβλέπουμε ότι κάποια στιγμή θα γίνει Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου! Πού το στηρίζουμε αυτό; Είναι ο πιο δημοφιλής και αναγνωρίσιμος νέος Χολαργιώτης. Τον ξέρουν οι πάντες μια και γυρίζει σχεδόν καθημερινά όλο τον Χολαργό και Παπάγου. 
Βέβαια την ωρα του Μυστηρίου στην εκκλησία, ειπώθηκε σε κάποια πηγαδάκια  ότι "με τόσο κόσμο που ήρθε στην βάφτιση, λες να παει για ...Δήμαρχος ο Νομικός;". 
Εμείς δεν μπορούμε να απαντήσουμε για λογαριασμό του δημοτικού συμβούλου Παπάγου-Χολαργού. Γεγονός όμως ήταν ότι τιμήθηκε από πάμπολλους Χολαργιώτες. Από τον πρώην δήμαρχο Νικολάου και σχεδόν από ολο το δημοτικό συμβούλιο. Από νυν και πρώην Αντιδημάρχους (Φασούλη, Δασκαλόπουλος, Μπουφούνου, Τσοχαλής, Πολύδωρας, Αναγνωστόπουλος), από την Πρόεδρο του "Αντιγόνη Ζουρούδη" Ν. Καλλιοντζή, τους τοπικούς εκδότες και πολλούς, πολλούς ακόμη.

Η εφημερίδα μας εύχεται στην οικογένεια Νομικού να τους ζήσει η...πριγκίπισσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου