Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ο ΠΑΝΤΖΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ "ΧΑΪΛ ΧΙΤΛΕΡ" ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΤΟΥ ΚΑΤΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ...ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

 Διαβάστε πώς δικαιολόγησε το "Χάϊλ Χίτλερ" που βροντοφώναξε μέσα στη βουλή ο Γιώργος Πάντζας, για να καταλάβετε από τι δημοκρατικά ιδεώδη διαπνέονται ορισμένοι άνθρωποι αλλά και τι είδους δικαιοσύνη επικρατεί σε αυτό τον τόπο:
"Άντε πηγαίνετε στο καλό και Χαϊλ Χίτλερ. Αυτό είπα ακριβώς.
Εξύβρισαν τον πρόεδρο της Βουλής με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς. Άκουσα πολλά Χαϊλ Χίτλερ. Σας είπα επακριβώς, αυτή ήταν η φράση μου. Η επίθεση τους ήταν εκτός κοινοβουλευτικής διαγωγής. Αυτά δεν πρέπει να περάσουν.
Όλες οι παρατάξεις στήριξαν τον πρόεδρο. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το θέμα του Χίτλερ ακούστηκε μέσα στη Βουλή". 
Το πιάσατε; "Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το θέμα του Χίτλερ ακούστηκε μέσα στη Βουλή".

Έτσι, ξερά-κοφτά. Και για εξηγήστε μας κύριε Πάντζα, γιατί τέτοια μεταχείριση προς εσας, όταν στον 19χρονου Κατίδη ...πήραν το κεφάλι επειδή έκανε την γνωστή κίνηση που παραπέμπει σε ναζισιτικό  χαιρετισμό; Ούτε η συγγνώμη του νεαρού έγινε δεκτή ούτε μετάνοιες. Το παιδί το...καρατόμησαν. 
Και πού είναι λαλίστατος κ. Ψαριανός που έβγαινε και έβριζε ως "κωλόπαιδο" και "αλήτη" τον Κατίδη να κάνει το ίδιο για τον κ. Πάντζα; 
Αυτή είναι η δημοκρατία που μας περιμένει όταν έρθει και ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Ποιος ΣΥΡΙΖΑ; Μην κοροϊδευόμαστε: το μισό ΠΑΣΟΚ έχει μεταγραφεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πάντζας για παράδειγμα, είναι Πασοκάκιας μέχρι το μεδούλι. Έφυγε κάποια στιγμή για να πάει κοντά στον Τσοβόλα (ΔΗΚΚΙ) και σήμερα είναι με το ΣΥΡΙΖΑ. 
Θαυμάστε έναν ...δημοκράτη, πασοκική φύτρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου