Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΑ ΚΥΠΡΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ!

troika
ΓΙΑ 8,1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΘΑ ...ΚΑΤΑΚΑΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
• Εξωθούν σε λουκέτο τις τελευταίες επιχειρήσεις: Ζητούν έκτακτη εισφορά επί του τζίρου επιχειρήσεων υπέρ του ΟΑΕΕ!!!
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Η συνταγή των συνεχών εκβιασμών που χρησιμοποιούν οι δανειστές μας είναι απελπιστικά ίδια, αλλά την προτιμούν απαράλλαχτη, μια και βλέπουν ότι απέναντί τους έχουν πολιτικά αθύρματα και μπουνταλάδες τους οποίους χειρίζονται επιδέξια.
Υποτίθεται ότι τα δικά μας πολιτικά σκύβαλα συναντώνται με τους τροϊκανούς για να διαπραγματευτούν, τα αποτέλεσματα όμως είναι κάθε φορά πιο οδυνηρά: σφαγή περισσότερων εργαζομένων, νέες μειώσεις σε μισθούς-συντάξεις, νέες περικοπές στα επιδόματα και περαιτέρω εξαθλίωση του λαού.
Αυτή τη φορά μάλιστα οι τροϊκανοί απαιτούν αθρόες απολύσεις από το δημόσιο μαζί με κατάργηση Οργανισμών, νοσοκομείων κ.λ.π. Οι δανειστές δηλαδή, ζητούν επέκταση του αιφνίδιου λουκέτου της ΕΡΤ και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Με τον τρόπο αυτό πιστεύουν ότι θα επιτύχουν εύκολα το στόχο των μαζικών απολύσεων ώστε να φτάσουν στο συνολικό αριθμό των 15.000 απολύσεων μέχρι το 2014! Πρόκειται για τη μέθοδο του αιφνίδιου θανάτου που εφαρμόστηκε πρόσφατα για τις Τράπεζες της Κύπρου.
Και όλα αυτά γίνονται ώστε η κυβέρνηση να εξασφαλίσει ως... έπαθλο από την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ, τη δόση των 8,1 δις ευρώ!
Οι τροϊκανοί με εκβιαστικό δε τρόπο, λένε: «Δείξτε άμεσα αποτελέσματα για να παίρνετε τμηματικά τις δόσεις»! Εννοούν «σφάξτε τον λαό και όσο περισσότερες απολύσεις επιτυγχάνετε, όσο μεγαλύτερη η εξαθλίωση του κόσμου, τότε θα λαμβάνετε λίγο-λίγο τη... δόση σας»!
Το ότι φτάσαμε ως εδώ οφείλεται στα πολιτικά εγκλήματα των δοσιλόγων και μπουνταλάδων πολιτικών ταγών. Ως υπέρτατο ...αγαθό θεωρούν την εκάστοτε δόση και εν ονόματι αυτής, γαία πυρί μειχθήτω!
Το τεράστιο έλλειμμα στον ΕΟΠΥΥ οφείλεται στην πολιτική που επιβάλουν οι τοκογλύφοι. Οι απολύσεις και η απίστευτων διαστάσεων ανεργία, δημιούργησε παράλληλη καθίζηση στην αγορά (με τι λεφτά να αγοράσει ο κόσμος;), με συνέπεια να μην καταβάλλονται οι ασφαλιστικές εισφορές προς τον ΕΟΠΥΥ και τα άλλα ασφαλιστικά ταμεία.
Αντίστοιχα, σημαντική είναι η υστέρηση στα φορολογικά έσοδα, γεγονός που δημιουργεί ένα φαύλο κύκλο δίχως τέλος. Γι' αυτό ακριβώς οι τροϊκανοί έρχονται κάθε τόσο κι επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια. Διότι θέλουν τη διαιώνιση του αδιεξόδου, τη διεύρυνση της ανεργίας και της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας, τη διάλυση και κατακερματισμό της ελληνικής κοινωνίας και εντέλει της ίδιας της χώρας.
Προς την κατεύθυνση της πλήρους διάλυσης των επιχειρήσεων κατατείνει και η νέα απαίτηση-εκβιασμός των τροϊκανών: πρόκειται για έκτακτη εισφορά επί του τζίρου των επιχειρήσεων υπέρ του ΟΑΕΕ!!! Οι δανειστές δε, προειδοποιούν ότι εάν δεν συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν περικοπές στις συντάξεις που δίνει ο Οργανισμός. Εάν τελικά η δωσίλογη κυβέρνηση υλοποιήσει και αυτή την εξωφρενική απαίτηση των δανειστών, θα επέλθει το οριστικό κραχ στην αγορά και την οικονομία.
ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΣΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!
Σε πλήρες αδιέξοδο βρίσκεται η κυβέρνηση.
Δεν έβλεπαν οι ...φωστήρες μας ότι όσα εκβιάζουν και επιτυγχάνουν οι τροϊκανοί οδηγούν στο «κάψιμο» της χώρας;
Οι πολιτικοί μας ταγοί και ειδικά αυτοί που επαίρονται ότι είναι οικονομολόγοι (βλέπε Σαμαράς-Στουρνάρας) δεν έβλεπαν ότι απολύοντας με το ...τσουβάλι τους εργαζόμενους, αυξάνεις βιαίως την ανεργία και παράλληλα εξαντλείς την αγοραστική ευχέρεια του λαού;
Δεν έβλεπαν ότι η ανεργία και η νεκρή αγορά οδηγούν αναπόφευκτα στο τέλος των ασφαλιστικών ταμείων και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης; Οικονομολόγοι είναι αυτοί ή απόφοιτοι του ...δημοτικού;
Ακόμη κι ένα 16χρονο παιδί μπορεί να καταλάβει πού πάει το πράγμα.
Κι έτσι, η πειθαρχία στη διεστραμμένη λογική των τοκογλύφων, μοιραία θα επιφέρει λουκέτο σε δεκάδες νοσοκομεία. Αιτιολογικό; Η εξοικονόμηση χρημάτων!
Με την ίδια αδιέξοδη λογική θα επέλθει κλείσιμο σε Πανεπιστήμια, σχολεία, περαιτέρω κατάργηση στρατιωτικών μονάδων, εκφυλισμός των ενόπλων δυνάμεων και τελειωμό δεν έχει.
Και όλα αυτά γίνονται με το επιχείρημα της σωτηρίας της χώρας!
Η χώρα... σώζεται με τον κατακερματισμό της, το διαμελισμό και την εξαφάνιση της ελληνικής κοινωνίας!
Κατακαίνε την Ελλάδα και λένε ότι έτσι τη σώζουν! Επί 3 χρόνια μας ...σώζουν και για κάθε δόση μας στέλνουν και σε νέο καιάδα!
"Ελεύθερη Ωρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου