Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΣΟΚ! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!

 ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ -ΑΛΑ ΕΡΤ- ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση φέρεται να πρότεινε στην τρόικα τη μετάταξη των 4.000 αντρών και γυναικών της δημοτικής αστυνομίας στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.
Read MoreΗ πρόταση μάλλον έγινε δεκτή κατ' αρχήν από τους ελεγκτές, αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτε. Οι υπάλληλοι της δημοτικής Αστυνομίας μπαίνουν στην προκρούστεια κλίνη και από την ώρα που καταργείται η υπηρεσία τους, απολύονται. Κανείς πλέον δεν μπορεί να τους εξασφαλίσει ότι την επομένη μέρα θα μεταταγούν στην Αστυνομία!!!
Εκτιμήσεις και ευχολόγια μόνο μπορούν να γίνουν. Πιστεύει δηλαδή η κυβέρνηση ότι με την πρόταση αυτή θα πείσει την τρόικα, λέγοντάς της ότι η πιθανή μετάταξη των δημοτικών αστυνομικών στην ΕΛ.ΑΣ. θα απελευθέρωνε προσωπικό που σήμερα ασχολείται με γραφειοκρατικές ή χαμηλής έντασης εργασίες και θα ενίσχυε στην πράξη την αποτελεσματικότητα του Σώματος.
Η τρόικα αυτό που θέλει είναι απολύσεις και συρρίκνωση του Δημοσίου και κατ΄επέκταση της χώρας. Είναι δυνατόν λοιπόν η τρόικα που κατακερματίζει τη χώρα και καταργεί στρατιωτικές μονάδες να συναινέσει στην αύξηση του δυναμικού της Αστυνομίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου