Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΠΩΣ Η ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ-ΛΕΣΒΙΑ ΑΝΤΕΛ ΛΑΝΣΑΡΕΤΑΙ ΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ ΩΣ ΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ «ΜΑΝΑ-ΠΑΤΕΡΑΣ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ «ΓΟΝΕΑΣ Α΄-ΓΟΝΕΑΣ Β΄»
Η ΑΝΤΕΛ …ΞΑΝΑΠΡΟΚΑΛΕΙ: «ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΟΡΝΟ. ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΑΜΕ»! ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ!!!

Του Μάκη Βραχιολίδη
Με ποιο τρόπο θα περάσει στην ελληνική οικογένεια το μήνυμα ότι η ομοφυλοφιλία είναι ένα φυσικό-φυσιολογικό γεγονός; Πώς θα επιβληθεί η ομοφυλοφιλία ως μια άλλη επιλογή; Πώς θα γαλουχηθούν οι νέοι και οι νέες με τις διαστροφικές σκέψεις της νέας τάξης πραγμάτων που θέλει την κατάργηση των όρων "Μάνα"- "Πατέρας" και την αντικατάστασή τους από "Γονέας Α"- "Γονέας Β"; 
Το μήνυμα θα περάσει πιο εύκολα μέσω της τέχνης. Όταν μάλιστα η τέχνη αυτή είναι βραβευμένη και με το "Χρυσό Φοίνικα" και μάλιστα πρωταγωνιστούν νέα παιδιά, ιδού πώς πετυχαίνει η συνταγή! 
"Η ζωή της Αντέλ", με την 19χρονη ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος στον πρωταγωνιστικό ρόλο μιας λεσβίας που ερωτεύεται ένα κορίτσι, είναι το μενού της ταινίας που προβάλλεται  στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 31 Οκτωβρίου. Ο καλός συνάδελφος της «Ε.Ω.» Κώστας Παπαπαναγιώτου φιλοξένησε αποκλειστική συνέντευξη και δηλώσεις της εκρηκτικής ηθοποιού, η οποία ήδη λανσάρεται ως το νέο sex symbol στο παγκόσμιο στερέωμα.
Τι δήλωσε η Αντέλ; Ούτε λίγο ούτε πολύ ότι κακώς προσβάλλεται το κοινό από τις προκλητικές λεσβιακές σκηνές, διότι «το σεξ και ο έρωτας είναι νόμιμα πράγματα και μέρος της ζωής»! Προσέξτε: το σεξ, το οποιοδήποτε σεξ (γιατί όχι και η κυνοβασία, η παιδοφιλία κ.α.) είναι μέρος της ζωής! Για να πείσει δε η Αντέλ, ανέφερε ως παράδειγμα τους γονείς της οι οποίοι είχαν διαβάσει το σενάριο και ήξεραν για τις ερωτικές σκηνές του φιλμ! Η εκρηκτική νεαρή ηθοποιός ανέφερε: «Οι γονείς μου είναι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι και δεν είπαν τίποτε γι’ αυτές τις σκηνές. Είναι αστείο ότι εκείνοι δεν είχαν πρόβλημα ενώ όλοι οι φίλοι μου ανησυχούσαν για την αντίδραση των γονιών μου».
Αφού λοιπόν οι γονείς της ενέκριναν το αισχρό λεσβιακό πορνογράφημα της κόρης της, γιατί να μην το εγκρίνουν οι Έλληνες; Μην είστε πουριτανοί Έλληνες, σας προτρέπει μια ελληνικής καταγωγής 19χρονη ανερχόμενη και βραβευμένη ηθοποιός!
Και για να πείσει ακόμη περισσότερο για το «έργο-τέχνη» που γύρισε, κατέληξε: «Δεν κάναμε πορνό. Αυτοσχεδιάσαμε»
Το δόλωμα έπεσε. Και το φιλοθεάμον κοινό θα προσέλθει στις κινηματογραφικές αίθουσες αλλά θα πάθει σοκ από τις χυδαίες ερωτικές σκηνές ανάμεσα σε δυο λεσβίες! Η πλύση εγκεφάλου όμως θα έχει επιτευχθεί!
Η λεσβιακή σχέση δύο κοριτσιών που τελικά θα συζήσουν, ξετυλίγεται μέσα από τις οθόνες μας ως μια άλλη αλλά... φυσιολογική επιλογή της ζωής μας! Η Αντέλ εγκαταλείπει την σχέση της με ένα αγόρι για να αφοσιωθεί στο ερωτικό της πάθος για ένα κορίτσι! 
Η βραβευμένη ταινία «Η ζωή της Αντέλ» προσβάλλει το θεσμό της ελληνικής οικογένειας και τα χρηστά ήθη.
Τα ύπουλα μηνύματα της ταινίας θα περάσουν σε εκατομμύρια ελληνικές οικογένειες και το μόνο που θα κάνουν, είναι κακό!
Ο υπογράφων καταδικάζει το αισχρό πορνό-θέαμα της ταινίας, κυρίως όμως τη διαστροφή που περνάει στην ελληνική κοινωνία με το επικάλυμμα της τέχνης. Ίσως γι' αυτό είναι πιο επικίνδυνη.
Η ταινία αυτή αποτελεί την καλύτερη μαγιά για τη νέα τάξη πραγμάτων που στοχεύει στην διάλυση της ελληνικής οικογένειας. Οσονούπω θα αναγνωριστεί στην χώρα μας ο γάμος μεταξύ των ομοφυλόφιλων, θα τους επιτραπεί να υιοθετούν παιδιά και λίγο αργότερα θα καταργηθούν οι όροι «Μητέρα-Πατέρας» από τους όρους «Γονέας Α’-Γονέας Β’». Και βεβαίως τα παιδιά μας στο σχολείο θα διδάσκονται ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια φυσιολογική ερωτική επιλογή, θα μαθαίνουν ότι μπορούν να επιλέγουν για ερωτικό τους σύντροφο άτομο του ιδίου φύλλου, ενώ θα ονοματίζουν τους γονείς τους, ο Α’ και ο Β’ γονέας!!! 
Διεστραμμένος κόσμος και με βραβείο Φοίνικα!!!
 "Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου