Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ: "ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ"

Πολλοί χολιγουντιανοί σταρ συχνά πέφτουν «θύματα» αιρέσεων με αποτέλεσμα να παθιάζονται και να βάζουν παρωπίδες μετά από την πλύση εγκεφάλου που τους ασκείται.


 Η γνωστή ηθοποιός Μιχέλ Πφάϊφερ που όχι μόνο έθεσε σε κίνδυνο της υγεία της αλλά παραλίγο να χάσει μια περιουσία!
Η Michelle Pfeiffer σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, εξομολογήθηκε ότι είχε εντχαθεί στην αίρεση breathharians, όπως ονομάζονται οι οπαδοί της λογικής ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει καλύτερα χωρίς φαγητό.
Η συγκεκριμένη αίρεση πρεσβεύει ότι ο άνθρωπος δε χρειάζεται φαγητό και νερό για να ζήσει. Αρκούν μόνο οι ακτίνες του ηλίου για να ζει και να τρέφεται! Αυτήν την άποψη ασπάστηκε και η 55χρονη σταρ που για πάρα πολύ καιρό γύριζε αρνούταν να τραφεί και να πιει το οτιδήποτε.
Ένας ρόλος για μια ταινία όμως, ήταν η αιτία που κατάφερε να κάνει στροφή 180 μοιρών και να ξαναβρεί τα λογικά της. Ο πρώτος της σύζυγος και σκηνοθέτης πολύ έξυπνα, αφού κατάλαβε ότι η Michelle Pfeiffer δεν “έπαιρνε” από λόγια, μηχανεύτηκε έναν άλλο τρόπο να την ξεκολλήσει από την αίρεση η οποία την κατέστρεφε μέρα με τη μέρα.
Ο σκηνοθέτης Peter Horton, της έδωσε ένα ρόλο σε μια ταινία για τα μέλη της θρησκευτικής αίρεσης Moonies. Η χολιγουντιανή σταρ με αφορμή την ταινία διάβαζε αρκετά και έψαχνε πολύ το θέμα. Τελικά, άλλαξε μυαλά και επανήλθε στον θαυμαστό κόσμο του φαγητού και του νερού!
Η ίδια τόνισε στην συνέντευξή της πως της είχαν απαγορεύσει το νερό και το φαγητό και της είχαν πει ότι όλα τα απαραίτητα συστατικά για τον οργανισμό της μπορεί να τα παίρνει μόνο από τον ήλιο! Η Michelle Pfeiffer, αρκετό καιρό μετά νιώθει θυμό γιατί ήταν τόσο αφελής και πήγε να κάνει τόσο κακό στον εαυτό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου