Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ"!

 ΠΗΡΕ ΤΟ "ΠΑΣΣΑΠΟΡΤΟ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΛΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!
Όποιοι περιμένουν ότι ο Τσίπρας θα φέρει την πολυπόθητη αλλαγή και θα αλλάξει την δραματική πορεία της χώρας προς την καταστροφή και τονδιαμελισμό, καλά θα κάνουν να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Ο Τσίπρας αποτελεί μία ακόμη παγίδα, μία ακόμη μπλόφα για τον πολύπαθο λαό. 
Πήγε στο Τέξας, στην φωλιά ων κου-κλουξ-κλαν και ενώπιον οικονομολόγων, καθηγητών και άλλων πολιτκών κεφαλών έδωσε τα διαπιστευτήριά του. Είπε λοιπόν ως καλός μαθητής ότι δεν πρόκειται να βγούμε από το ευρώ και θα παλέψουμε για το καλό της Ευρώπης!!! Με λίγα λόγια είπε ότι θα παραμείνουμε στο άρμα των δανειστών και υπό τις εντολές τους!!! 
Με όσα είπε πήρε καλό βαθμό και το διαβατήριο για να πάρει την σκυτάλη από τον Σαμαρά και να συνεχίσει την ίδια πολιτική διάλυσης της χώρας και των Ελλήνων. Όπως ο Παπανδρέου έλεγε "λεφτά υπάρχουν" όπως ο Σαμαράς έλεγε "θα βγούμε από το μνημόνιο και θα επαναδιαπραγματευτούμε με τους δανειστές" για να κάνουν ακριβώς τα αντίθετα και να κάτσουν στα τέσσερα, το ίδιο θα γίνει και με τον Τσίπρα. Ο Τσίπρας που σήμερα μιλάει για καταγγελία και κατάργηση του μνημονίου, με τα όσα είπε στους Τεξανούς κατέδειξε ότι η Ελλάς θα συνεχίσει να σφαδάζει κάτω από τις εντολές των τοκογλύφων και παγκοσμιοποιητών. 
Ο Α. Τσίπρας λοιπόν από το βήμα του συνεδρίου που διοργάνωσε το LBJ School of Public Affairs του Πανεπιστημίου του Τέξας, διαβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε ακροατήριο αποτελούμενο από κορυφαίους στο χώρο τους πολιτικούς, καθηγητές και οικονομολόγους, απέκλεισε τις μονομερείς ενέργειες τονίζοντας ότι: «Εχουμε μια οικονομική ένωση και ένα κοινό νόμισμα. Και οι άμεσες εναλλακτικές είναι χειρότερες. Μία έξοδος δεν θα ωφελήσει κανέναν. Αντίθετα, θα πυροδοτήσει σοβαρά νέα προβλήματα - διαχείριση ενός ασταθούς νέου νομίσματος, φαινόμενα bank run, πληθωρισμός, φυγή κεφαλαίων και ανθρώπων. Για το λόγο αυτό και μόνο, η Ελλάδα δεν θα πρέπει και δεν θα το κάνει, δε θα εξέλθει εθελοντικά από την Ευρωζώνη».
«Μία έξοδος της Ελλάδας ή οποιασδήποτε άλλης χώρας σε κρίση θα ήταν μία καταστροφή για την Ευρώπη», είπε ο κ. Τσίπρας, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «αν μία χώρα φύγει, οι αγορές και οι κερδοσκόποι θα αρχίσουν να ρωτούν ποιος είναι ο επόμενος. Θα λένε ο ένας στον άλλο, όπως λέτε εδώ στο Τέξας, game on. Είναι μια διαδικασία που, έτσι και ξεκινήσει, δεν μπορεί να σταματήσει».
Αυτός είναι ο Τσίπρας! Υποταγμένος στα μνημόνια και στους δανειστές, άνθρωπος του σάπιου πολιτικού συστήματος!

Υ.Γ. Και όπως πρώτοι έχουμε προβλέψει, μην παραξενευτείτε εάν στις επόμενες εκλογές δείτε κυβερνητική συνεργασία ανάμεσα σε Σαμαρά και Τσίπρα με πρωθυπουργό τον νεαρό!!! Πάλι για το...καλό της χώρας θα το κάνουν υπό τον φόβο της...Χρυσής Αυγής! Θα δηλώσουν ομόθυμα ότι πρέπει να προστατεψουν τον τόπο από τον νεοναζισμό της Χρυσής Αυγής!Φάε πάλι κουτόχορτο Έλληνα. Άλλωστε επί δεκαετίες με αυτό σε ταϊζουν και σ' αρέσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου