Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟ 2014! ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Για πρώτη φορά η χώρα δε θα χρειαστεί δανεικά, είπε από το βήμα της βουλής, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επισημαίνοντας πως το 2014 θα είναι χρονιά που η Ελλάδα θα σημειώσει ανάκαμψη για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια ύφεσης.

«Πρόκειται για το πρώτο βήμα να αποδεσμευτούμε από το μνημόνιο και να διασφαλιστεί η εθνική μας ανεξαρτησία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, τονίζοντας πως το πρωτογενές πλεόνασμα και η ενίσχυση της διαπραγματευτικής ικανότητας της χώρας είναι η πραγματική επανάσταση.

«Όπως συμβαίνει με όλες τις επαναστάσεις, έγιναν πολλές θυσίες για να πετύχουν αυτές τις επαναστάσεις. Αντίθετα όμως με άλλες ψευδεπίγραφες επαναστάσεις, οι δικές μας πιάνουν τόπο και βάζουν τη χώρα στον δρόμο της ανάπτυξης», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς.

«Η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε και αυτό είναι επιτυχία. Και ενώ καταρρέαμε από πλευράς ανταγωνιστικότητας, τώρα βελτιωνόμαστε σε όλους τους δείκτες και αυτό είναι μια πραγματικότητα που μόνο οι λαϊκιστές δεν βλέπουν», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα , επαναλαμβάνοντας τις δηλώσεις του από την επίσκεψή του στο Τέξας και σημειώνοντας πως «παρά το γεγονός ότι έκανε ό,τι μπορούσε, η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε. Η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε γιατί εμείς το εμποδίσαμε».

«Εσείς κύριε Τσίπρα πάτε να λύσετε το πρόβλημα της χώρας με το κατοχικό δάνειο, για το οποίο οι σύντροφοί σας του Die Linke δεν θέλουν να ακούσουν ούτε λέξη», είπε.

«Λυπάμαι που σας στεναχωρώ, αλλά ο κρατισμός στη Δύση έχει χρεοκοπήσει», είπε ο κ. Σαμαράς , σημειώνοντας πως όπου γίνονται αποκρατικοποιήσεις, έχουν επιτύχει
nooz.gr

Με 153 «ναι» υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός

  • 0
     


Με 153 «ναι» υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός, με απόντα τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άρη Σπηλιωτόπουλο, ενώ 142 βουλευτές ψήφισαν «όχι» και 1 βουλευτής, ο ανεξάρτητος Γ. Κασαπίδης, ψήφισε «παρών».
2000520_b2
Υπέρ ψήφισαν όλοι οι Βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ο Α. Σπηλιωτόπουλος απουσίαζε.
Κατά ψήφισαν όλοι οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Χρυσής Αυγής, της ΔΗΜΑΡ, του ΚΚΕ, οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές και η ανεξάρτητη Βουλευτής Θ. Τζάκρη.
Απουσίασαν επίσης οι προφυλακισμένοι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος, Χρ. Παππάς, Γ. Λαγός.
- See more at: http://arouraios.gr/2013/12/me-153-nai-uperpshfisthke-o-pro-pologismos/#sthash.IrQmPv05.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου