Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑ ΝΤΑΡΙΛΗ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Ήταν μία από τις πιο γνωστές γυμνάστριες της ελληνικής τηλεόρασης

Υπήρξε από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Η γνωστή γυμνάστρια, την περίοδο που η άθληση είχε «πρωταγωνιστικό ρόλο» στη μικρή οθόνη, ήταν μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες.

Η Γιάννα Νταρίλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Αποφοίτησε από την Ακαδημία Γυμναστικής και Υγείας του Queens College of the City University of New York. Εκεί εργάστηκε για μία περίοδο ως γυμνάστρια, όπως επίσης και στα ελληνικά σχολεία της Αρχιεπισκοπής. 

Δούλεψε ακόμη ως προπονήτρια σχολικών ομάδων μπάσκετ και βόλεϊ, ως διευθύντρια δύο γυμναστηρίων και συνεργάστηκε με πολλούς φυσιοθεραπευτές. 

Το καλοκαίρι του 1994 ήρθε στην Ελλάδα και αμέσως ο φακός την κέρδισε. Εργάστηκε στον ΑΝΤ1 και το STAR και συμμετείχε σε αρκετές επιδείξεις μόδας για γνωστούς οίκους. 

Η Γιάννα Νταρίλη, όμως, μετά τα πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα, αποφάσισε ότι είχε έρθει ο καιρός να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη. Επέστρεψε πριν από αρκετά χρόνια και συνέχισε να ασχολείται με την άθληση, την οποία δεν άφησε στιγμή. «Η άθληση είναι τρόπος ζωής», λέει χαρακτηριστικά. 

Η γυμνάστρια όμως έχει αποκτήσει και το δικό της κανάλι στην Αμερική. Πώς έγινε αυτό; Όπως λέει, όταν επέστρεψε, άκουσε ότι πουλιόταν το συγκεκριμένο ομογενειακό κανάλι. Τότε, σε συζητήσεις της με κάποιους φίλους, αποφάσισαν να το αγοράσουν. Το ονόμασαν «New Greek Tv» και μέσα από αυτό, όπως τονίζει, φέρνουν προγράμματα από την Ελλάδα και παρουσιάζουν τοπικές εκπομπές που ενδιαφέρουν την ομογένεια. «Είναι πολύ σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές να προβάλλεις τη χώρα σου με όποιον τρόπο μπορείς», αναφέρει χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι την στεναχωρούν τα όσα συμβαίνουν στον τόπο της. 

Η γνωστή γυμνάστρια παρουσιάζει μία εκπομπή που ονομάζεται «Καλημέρα USA» και προσπαθεί για το καλύτερο. 

Στον ελεύθερό της χρόνο γυμνάζεται και συμβουλεύει πολλούς να κάνουν το ίδιο γιατί με την άθληση αποκτούν ευεξία, έχουν καλύτερες αντοχές και αποκτούν μία καλύτερη εικόνα. Της αρέσει, άλλωστε, η εικόνα της και γι’ αυτό συνεχίζει να προσέχει. 

Όποτε βρίσκει χρόνο, επισκέπτεται τη χώρα μας και περνά πολύ ωραίες στιγμές στην πατρίδα της. Όμως, πλέον, η ζωή της είναι στην Αμερική και από εκεί προσπαθεί να βοηθά με τα μέσα που διαθέτει, τους συμπατριώτες της. 
newsbeast.gr

1 σχόλιο: