Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΝΤΝΙΕΠΡ 2-0! ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕ 2 ΦΤΗΝΑ ΓΚΟΛ!

Ο Ολυμπιακός ή Θρύλος της Ελλάδος όπου παίρνει τα πρωταθλήματα διά περιπάτου, στην Ευρώπη είναι για τα πανηγύρια! Στο Europa League...

όπου αγωνίζεται αυτή την ώρα αντίπαλος με την άγνωστη Ντνιέπρ χάνει με 2-0! Δέχτηκε δύο αστεία-φτηνά γκολ από παιδαριώδη λάθη της άμυνάς του! Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Άρχοντας στην ψωροκώσταινα και καρπαζοεισπράκτορας στην Ευρώπη! 

4 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ,ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ .

    ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΕΝΤΡΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε όχι και θρύλος της Ελλάδος βρε Μάκη...ΘΡΗΝΟΣ του Πειραιά είναι και ό,τι έχει ''πάρει'' το έχει αγοράσει Ακριβά.Πληρώνει ο χοντρός κάτι παραπάνω,αλλά κάνει το κομμάτι του στα τσουκαλόπαιδα.Έλα όμως που η Ευρώπη,ΔΕΝ έχει Μπριάκους,Παπουτσέλιδες,Καζναφέριδες και Σπάθες!! Την Κυριακή να δείς τι έχει να κάνει ο θρήνος...γιατί συνήθως μετά από ''τσαπού'' στην Ευρώπη,την πληρώνουν οι ομάδες στο πρωτάθλημα!!Έτσι,για να βάλουν ''μυαλό''.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ελληνικο ποδοσφαιρο δεν ειναι αυτο του ΠΟΑ και του ΠΑΟΚ που δεν μπορουν να περασουν εναν ομιλο ΓΤΠΚ στο UEFA δηλαδη; Ρε χαλαρωστε λιγο και ασχοληθειτε με τη ζωη σας που σας την κλεβουν, ζωα. Ε, ζωα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος πλησιάζει και παίζει με την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ αυτά παθαίνει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή