Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ" ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ!

Ο Καλλικρατικός νόμος ορίζει για τον Παπάγου-Χολαργού ως αναγκαίο όριο τις 22 ψήφους για την εκλογή του "Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης". Με 21 ψήφους δηλαδή δεν θα εκλεγόταν "Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης". Ο Δήμαρχος δήλωσε...


δημοσίως την υποστήριξή του στο πρόσωπο του Παναγιώτη Κανελλόπουλου. Όπως είπε, "μισή ώρα πριν την έναρξη της Συνεδρίασης είχαμε συνάντηση και 19 σύμβουλοι είπαν ότι θα ψηφίσουν τον κ. Κανελλόπουλο. Μόνον ένας εξέφρασε επιφυλάξεις. Η δήλωση στήριξης προς το πρόσωπο του κ. Κανελλόπουλου ήταν αυθόρμητη. Δεν υπήρχε καμία γραμμή. Ακόμη και τώρα αν κάποιος έχει μεταβάλλει άποψη μπορεί να ψηφίσει ελεύθερα όποιον θέλει", είπε ο Δήμαρχος. 
Είναιν σαφές λοιπόν ότι υπήρξε μπετόν-αρμέ στήριξη της δημοτικής ομάδας του Δημάρχου προς το πρόσωπο του Παναγιώτη Κανελλόπουλου.
Εκείνες όμως οι καθοριστικές ψήφοι που έγειραν την πλάστιγγα και εξέλεξαν τον προταθέντα από τον Δήμαρχο υποψήφιο, ήταν της ομάδας του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου και ο Νικολάου. Οι δημόσιες τοποθετήσεις τους ότι στηρίζουν τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο ήταν αυτές που ήταν
καταλυτικές. Μάλιστα προξένησε εντύπωση το γεγονός ότι τόσο ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, όσο και ο Νίκος Στάππας (οι δύο εκπρόσωποι των 8Προτάσεων) δεν πέρασαν από το παραβάν αλλά πήγαν επιδεικτικά μπροστά από την κάλπη, έβγαλαν το ψηφοδέλτιο και έβαλαν σταυρό στο όνομα του Παναγιώτη Κανελλόπουλου! 

8 σχόλια:

  1. ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΦΙΛΑΡΑΚΙ" ΣΟΥ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗ ! ! ! ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προχθές ο Χάρης δεν συνυπέγραψε την διαμαρτυρία για την μεθόδευση εκλογής συμπαραστάτη;Και το όνομα είχε διαρρεύσει.Γιαυτό στην πολιτική ποτέ μη λες ποτέ.Δύσκολη υπόθεση η συνέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ !

    ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ !

    ΜΠΟΥΑΧΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧ

    ΚΥΡΙΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΑ ΜΟΥ , ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΣΤΙς ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

    ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ .......


    Στον άλλο κόσμο που θα πας
    κοίτα μη γίνεις σύννεφο
    κοίτα μη γίνεις σύννεφο
    κι άστρο πικρό της χαραυγής
    και σε γνωρίσει η μάνα σου
    που καρτερεί στην πόρτα

    Σε πότισα ροδόσταμο
    με πότισες φαρμάκι
    της παγωνιάς αητόπουλο
    της ερημιάς γεράκι

    Πάρε μια βέργα λυγαριά
    μια ρίζα δεντρολίβανο
    μια ρίζα δεντρολίβανο
    και γίνε φεγγαροδροσιά
    να πέσεις τα μεσάνυχτα
    στη διψασμένη αυλή σου

    Σε πότισα ροδόσταμο
    με πότισες φαρμάκι
    της παγωνιάς αητόπουλο
    της ερημιάς γεράκι

    ...............................................

    ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ 3200 ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΥΡΙΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ;

    ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ

    ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗ !!!!
    ΘΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ "ΣΚΑΣΙΜΑΤΟΣ" ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ.

    ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΟΜΑΛΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΕ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ .


    ΜΕ ΠΟΝΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΚΡΥΪΚΟΙ ΜΟΥ ΠΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΤΙ ΣΑΠΙΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΛΟΓΛΥΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ωραίο είναι ότι οι αριστεροί θολοκουλτουριάρηδες της μάσας μας κάνουν τους επαναστάτες και προστάτες των λαικών συμφερόντων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΤΣΙΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΛΙΜΕΝΕΣ ΓΚΕΙΣΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ . ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ . ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΕΣ ΜΑΣΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ . ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή