Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK!

Το σχέδιο της κυβέρνησης τους για τους επόμενους 4 κρίσιμους μήνες...


για την χώρα περιγράφει με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Το βράδυ της Πέμπτης , λίγη ώρες μετά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου έγινε εκτενής συζήτηση για τη νέα συμφωνία και τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, ο κ. Τσίπρας ανάρτησε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία από το ημερολόγιο και αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει η κυβέρνησης και τους στόχους της. «Το επόμενο διάστημα των 4 μηνών θα δίνουμε την μάχη μέρα με την μέρα. Σε αυτή τη μάχη στόχο έχουμε: -Να προχωρήσουμε γοργά στις σαρωτικές μεταρρυθμίσεις για την πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς και την ανασυγκρότηση της δημόσιας διοίκησης. -Να υλοποιήσουμε την λαϊκή εντολή για άσκηση της διακυβέρνησης της χώρας ξεκινώντας το ξήλωμα του καθεστώτος του μνημονίου και των εκπροσώπων του στον κρατικό μηχανισμό. -Να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε την πλατειά και πρωτοφανή λαϊκή ενότητα , υλοποιώντας τον βασικό κορμό των δεσμεύσεων μας στα λαϊκά στρώματα. -Να αξιοποιήσουμε την δυναμική γεωπολιτική της χώρας στη διαπραγματευτική δύναμη της κυβέρνησης», έγραψε ο πρωθυπουργός. 

πηγή, http://papaioannou-giannis.net

1 σχόλιο:


  1. ΑΛΕΞΑΚΗ ΜΟΥ , ΤΗ ΠΑΤΗΣΕΣ ΗΔΗ.
    ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕΣ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ .

    ΚΡΙΜΑ ,ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ .
    ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΚΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΠΙΕΣΕ Ο ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ,ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ,ΠΗΡΕΣ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕΣ ΠΕΡΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΑΠΑΪΚΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ PRADA ΠΑΛΤΟΥΔΑΚΙ ΤΩΝ 3500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ,ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΣΤΑΣΗ ΣΙΩΠΗΣ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΟΥ ,ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΙΤΙΒΙΖΕΙΣ ΣΤΟ TWΙTTER ,ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΤΗΡΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ "ΘΕΣΜΩΝ" ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ (ΕΜΕΙΣ) ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ -ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !

    @@ ΚΑΛΥΒΙΩΤΙΚΑ ,ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ ΚΑΛΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή