Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ: ΠΕΤΣΟΚΟΨΙΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΥΣΊΕΣ!!!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΜΕ...ΧΙΛΙΑ!
Σαφές από την πρώτη στιγμή ότι επί των ημερών της στη Βουλή θα αλλάξουν πολλά έκανε η νέα Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Στις προτεραιότητες της νέας Προέδρου του ελληνικού Κοινοβουλίου...

είναι όπως, όλα δείχνουν, η άμεση εφαρμογή «απουσιολογίου», με στόχο να αλλάξει η εικόνα των άδειων εδράνων της Βουλής.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, η Ζ. Κωνσταντοπούλου προχωρά ακόμα και στην επιβολή περικοπής της βουλευτικής αποζημίωσης, κατά το 1/5 σε όσους απουσιάζουν από τη Βουλή αδικαιολόγητα, ενώ θα εφαρμοστεί και η κλήση των υπουργών ενώπιον των βουλευτών μία φορά την εβδομάδα για να απαντούν σε σύνολο ερωτήσεων.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, πολλά ήταν τα «ωχ» που ακούστηκαν στη Βουλή, όταν ακούστηκε η πρόταση για του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του Προέδρου, η οποία ήδη εφαρμόζει τη φιλοσοφία της για σαρωτικές αλλαγές, με πολλούς από τους εμπλεκόμενους να χάνουν τη βολή τους και τον ύπνο τους. Η Ζ. Κωνσταντοπούλου ελέγχει ήδη ανά τμήματα τους εργαζόμενους με στόχο να διαμορφώσει μια πρώτη συνολική εικόνα ενώ ελέγχει και τα κοινοβουλευτικά πεπραγμένα.
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η «έξωση» από το κεντρικό κτήριο της Βουλής των γραφείων των πρώην πρωθυπουργών (Σημίτης, Μητσοτάκης, Παπανδρέου) με στόχο οι χώροι να διατεθούν στους βουλευτές.
Οι έλεγχοι της νέας Προέδρου του Σώματος, δείχνουν να αποδίδουν ήδη, αφού στην αρχή ακόμα ανακάλυψε υπάλληλο εκ των λεγόμενων «εξαφανισμένων» που ήταν χρεωμένος σε συγκεκριμένη υπηρεσία και στην πράξη είναι δίπλα σε πρώην βουλευτή.
Επίσης ανακάλυψε ότι υπήρξε βουλευτής που στις 29/12/2014, την ημέρα της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, που «έπεσε» η προηγούμενη κυβέρνηση, προσέλαβε μετακλητό υπάλληλο, ο οποίος και πήρε το μισθό του Ιανουαρίου και στη συνέχεια έφυγε, όπως όλοι οι μετακλητοί όταν διαλύεται η Βουλή.
Με την ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου της Βουλής από τη Ζ. Κωνσταντοπούλου υπήρξε και αθρόα προσέλευση υπαλλήλων που πληρώνονταν επί σειρά ετών και δούλευαν εκτός κοινοβουλίου…
Τέλος όπως σημειώνει το Έθνος, τρεις βουλευτές  που δεν εξελέγησαν, γνωστοποίησαν ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν το μισθό του Ιανουαρίου, όπως ζητήθηκε από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ούτε σε 10 δόσεις όπως προβλέπεται.
crashonline.gr (τ΄τλος, μεσότιτλος: δικοί μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου