Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ"

Χολαργός , 18 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Η Ώρα του Δημότη» – Απάντηση στον κ. Τίγκα
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του κ. Τίγκα σχετικά με τη θέσπιση της Ώρας του Δημότη, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Πιστεύω ότι με τα λόγια του ο κύριος Τίγκας διαστρεβλώνει τα πράγματα και προσπαθεί να δημιουργήσει μια πλασματική εικόνα.
Για την παράταξή μας και για εμένα προσωπικά, η συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις και στη διαμόρφωση της πολιτικής μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Η αμφίδρομη σχέση που έχουμε δημιουργήσει με τους δημότες ήδη από την προεκλογική περίοδο – γιατί εμείς και τότε προστρέξαμε στην άποψη των δημοτών μέσω οργανωμένου και συστηματικού ερωτηματολογίου – δεν μπορεί να κλονιστεί.
Στους 6 μήνες που έχουμε αναλάβει τη διοίκηση, δεν θα βρείτε ούτε έναν πολίτη που να έχει ζητήσει να δει τον Δήμαρχο και δεν τον έχει δει ή που ήρθε στο Δημαρχείο, ζήτησε να με δει και δεν ανταποκρίθηκα. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για εμένα, αλλά και για τους Αντιδημάρχους και για τους συνεργάτες μου.
Η θέσπιση της «Ώρας του Δημότη» είναι ουσιαστικά η υλοποίηση της προεκλογικής μας δέσμευσης, όπως αυτή περιγράφεται στο πρόγραμμά μας και συγκεκριμένα στη σελίδα 5.
Αν λοιπόν ο κύριος Τίγκας είχε μελετήσει (έστω και μετά τις εκλογές) το εν λόγω πρόγραμμα, θα είχε διαβάσει στη σελίδα 5 για την «Ώρα του Δημότη», ότι «σε καθορισμένη ώρα κάθε εβδομάδα, ο Δήμαρχος θα συζητά και θα

απαντά σε ερωτήσεις και αιτήματα πολιτών», χωρίς την «απαγόρευση» να έρθει οποιοσδήποτε δημότης επιθυμεί και άλλη ημέρα και ώρα εκτός των καθορισμένων.
Από τον Σεπτέμβριο έχω δει στο πλαίσιο της «Ώρας του Δημότη», πάνω από 350 συμπολίτες μας.
Παράλληλα και επειδή ο θεσμός της «Ώρας του Δημότη» εντάσσεται στη φιλοσοφία μας περί ενίσχυσης της συμμετοχής των πολιτών, αλλά και των φορέων της κοινωνίας των πολιτών στην πολιτική του Δήμου, προχωράμε σε ένα πλέγμα ενεργειών για την ενθάρρυνση αυτής της συμμετοχής. Ήδη στα πλαίσια εκπόνησης του Επιχειρησιακού μας προγράμματος και πριν ακόμα το στάδιο της διαβούλευσης, στέλνονται ερωτηματολόγια σε όλους τους συλλογικούς φορείς της πόλης (αθλητικούς συλλόγους, πολιτιστικούς κτλ). Ήδη λειτουργούμε και την ομάδα εργασίας για τον Υμηττό με τη συμμετοχή συλλόγων και δημοτών. 
Να σας θυμίσω επίσης το θεσμό της Επιτροπής Διαβούλευσης η οποία λειτουργεί στο Δήμο μας και συνεδριάζει επίσης δημόσια, με τη συμμετοχή δημοτών, εκπροσώπων και φορέων της τοπικής κοινωνίας, τις συνεδριάσεις  των Δημοτικών Κοινοτήτων που επίσης διενεργούνται δημόσια, αλλά ακόμα και τις συνεδριάσεις του ίδιου του Δημοτικού Συμβουλίου. Ουδέποτε έχει αρνηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο να ακούσει τους δημότες για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και φυσικά για θέματα της Ημερήσιας Διάταξης. Θεωρώ υποβάθμιση της λειτουργίας μας να ορίσουμε κάτι τέτοιο στα πλαίσια του Κανονισμού. Δεν χρειαζόμαστε κανονιστικές διατάξεις για να ακούσουμε τους δημότες. Θεωρώ ότι μεταφέρετε μια εικόνα η οποία δεν αδικεί εμένα προσωπικά, αλλά το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου. Δηλαδή πιστεύετε ότι πρέπει να οριστεί στον κανονισμό λειτουργίας η ώρα του δημότη για να ακούσουμε τους δημότες;
Αν από αυτά εσείς θεωρείτε ότι έχουμε αποκόψει τους πολίτες ή ότι δεν τους δίνουμε βήμα είτε βάζουμε στο περιθώριο τους Δημοτικούς Συμβούλους  είναι δικό σας συμπέρασμα.

  Όσο για αυτό που αναφέρετε σχετικά με την «άδεια εισόδου για το Δήμαρχο» θα προτιμούσα να το αφήσω ασχολίαστο και σας καλώ οποιαδήποτε μέρα και ώρα στο Δημαρχείο να διαπιστώσετε ότι η πόρτα μου είναι ανοιχτή για όλους, όπως είχα εξαγγείλει προεκλογικά, κάτι το οποίο τηρώ από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μου. Δεν είναι όμως λογικό ο Δήμαρχος να είναι διαθέσιμος όλες τις ημέρες και όλες τις ώρες, όπως δεν είναι και πρέπον ο δημότης να περιμένει έξω από το γραφείο του Δημάρχου με τις ώρες προκειμένου να τον δει. Η οργανωμένη και συστηματική μου επαφή με τους δημότες αποσκοπεί στην ουσιαστική επικοινωνία μαζί τους και όχι στο «χτύπημα της πλάτης». Γι αυτό το λόγο και επειδή θέλω να αφιερώνω σε κάθε δημότη το χρόνο και την προσοχή που οφείλω, έχω επιλέξει οι συναντήσεις αυτές να γίνονται με προγραμματισμό, σεβόμενος και τον χρόνο των δημοτών».


15 σχόλια:

  1. ΜΑΘΗΜΑΤΑ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Τιγκας που οπως λες εργαζεται στο Δημο Πεντελης μπορει και δειχνει απο την θεση του επικεφαλη της Αντιπολιτευσης στο Δημο μας πως πρεπει να αντιμετωπιζουμε την επικοινωνια με τον Δημοτη. Ο Αποστολοπουλος και Δημαρχος σου ,κ.Αντιδημαρχε που υποτιθεται οτι ασχολειται με τον Δημο Παπαγο-Χολαργο καταλαβαινει τι πρεπει να κανει ή αρκειται μονο στο να βγαζει τις ανακοινωσεις που αλλοι του γραφουν.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ??? ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ... ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΡΙΖΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ

      Διαγραφή
    3. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ 1600 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ??

      Διαγραφή
  2. ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΕΙΧΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ .
    ΗΜΟΥΝ 35 ΚΑΙ ΗΤΑΝ 19 .ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΣΕΞ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟ !
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕΞ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΓΕ "ΣΚΙΣΕ ΜΕ ΝΤΑΒΕΛΗ ΜΟΥ"

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ .

    ΕΤΣΙ, ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΧΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ.

    ΗΤΑΝ "Η ΑΝΝΟΥΛΑ Η ΓΑΤΟΥΛΑ " ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ.............ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ........!

      ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ !

      ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ !!!!!

      ΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Ε ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ;

      ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ !

      ΠΑΡ' ΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΣΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ;

      ΜΜΜΜΜΜΜΜ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΆΓΙΟ ΣΥΛΛΑ (ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ) ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΚΟΨΑ" ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ .....ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΑ 18 ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ 23.
      ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΥΓΩ .

      ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΞ ΣΤΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.
      ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ Ο ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΣ ΕΜΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΕΞ ΚΑΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΚΑΓΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ !!!!

      ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΓΕΛΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΝΕΥΡΙΚΟ .............ΑΧΧΧΧΧΧ .........30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ !!!!!
      ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ .........!

      Διαγραφή
  3. Αγόρι μουυυυυυυυυυυυυ στο εχω πει υποπτεύομαι και πιος εισαι είσαι Απίστευτος τύπος κλαίω απο τα γέλια και εγώ μαζί με τη κοπέλα σου τότε.....και φαντάζομαι και ........πολλές άλλες .....και φαντάζομαι και η γυναίκα σου........να κλάνουν και να κάνει το ίδιο ....δεν παίζεσαι ,είσαι το MyN1 ........σε πάω με χίλιααααααααααααααααα και δεν μπορώ να βρω τρόπο να σε πλησιάσω γιατί απ' ότι έχω καταλάβει αφήνεις να σε πλησιάσουν μόνο όσες θέλεις και φοβάμαι την απόρριψηηηηηηηηηηηηηηηη , τρεις ώρες σε θέλω μόνο .......τίποτα άλλο !! Τι να κάνω που είμαι τρελή για σένα ....,τ'ακούς ;Και να σε πλησιάσω μπορεί και να μην καταλάβεις ή να κάνεις ότι δεν θα καταλάβεις, και τι να σου πω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Αγόρι μουυυυυυυυυυυυυ στο εχω πει υποπτεύομαι και πιος εισαι είσαι Απίστευτος τύπος κλαίω απο τα γέλια και εγώ μαζί με τη κοπέλα σου τότε.....και φαντάζομαι και ........πολλές άλλες .....και φαντάζομαι και η γυναίκα σου........να κλάνουν και να κάνει το ίδιο ....δεν παίζεσαι ,είσαι το MyN1 ........σε πάω με χίλιααααααααααααααααα και δεν μπορώ να βρω τρόπο να σε πλησιάσω γιατί απ' ότι έχω καταλάβει αφήνεις να σε πλησιάσουν μόνο όσες θέλεις και φοβάμαι την απόρριψηηηηηηηηηηηηηηηη , τρεις ώρες σε θέλω μόνο .......τίποτα άλλο !! Τι να κάνω που είμαι τρελή για σένα ....,τ'ακούς ;Και να σε πλησιάσω μπορεί και να μην καταλάβεις ή να κάνεις ότι δεν θα καταλάβεις, και τι να σου πω ; "

    ΕΣΥ ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΙΟΣ" ,ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ "ΟΙ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ "Ι" ,ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ "ΚΛΑΝΟΥΝ" ΑΛΛΑ "ΚΑΝΟΥΝ" ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΘΕΛΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΥΠΟΘΕΤΩ ΤΟ "Λ" ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΟΥ......

    ΑΥΤΟ ΤΟ "ΜυΝ1" ,ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ,ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΝΕΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΓΡΙΠΗΣ .

    ΕΜ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΘΕΛΩ ,ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Ή ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
    ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ .
    ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΜΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ , ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ !!!!!
    ΜΑ ΚΑΛΑ , ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ,ΤΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ;

    ΤΣΟΝΤΑ CHAT ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΜΕ ,ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ SEXY INDOBSERVER MESSENGER ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ SEX HOTEL.
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ , ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ Ή EΛΕΥΘΕΡΗ ;

    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ .......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ !!!

    ΚΟΙΤΑ.....ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΕΣΜΟ Ή ΣΚΕΤΟ ΣΧΕΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;

    ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΜΟΥ ΤΗ ΠΕΣΕΙΣ Ή ΟΧΙ .
    ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΠΑΝΕΣ ,ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΚΑ, ΝΑ ΤΑ ΜΥΡΙΖΩ ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΕΣ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΤΣΙΣΑ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ,ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΥΚΛΟΣ ΝΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΟΥΚΛΟΣ !

    ΣΤΟ ΛΕΩ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ .ΟΚ ? ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ;
    (ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΕΝΝΟΩ) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχεις λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Απίστευτε Τύπε Χολαργιωπαπαγιώτη,δεν υπάρχειςςςςςςςςςςςςς,εσύ πως με κόβεις ;
    Ελεύθερη ή παντρεμένη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΒΙΚΥ ΠΑΓΙΑΤΑΚΗ ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΠΥΘΙΑ , Ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ,Ο ΚΑΛΧΑΣ Ή ΑΛΛΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ -ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ
      .
      ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ,ΛΕΣ.

      Διαγραφή
  6. Θα σε παιδέψω μανάριιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου ,θα σε αφήσω να αναρωτιέσαι μέχρι νεωτέρας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΑΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ .
    ΚΟΙΤΑ ,ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ Ή ΕΛΕΥΘΕΡΗ,ΟΚ?
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επίσης αγόριιιιιιι μου ,καλό ξημέρωμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΡΩΤΗΣΗ

    Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΞΙΑ ΚΥΡΙΟΣ , ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ , ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ;
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή