Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΣΟΚ! ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ!!!!

Εχουμε ξεφύγει εντελώς από τον δρόμο του Θεού. Καλά επαναλαμβάνει συνεχώς ο πατήρ Κλήμης Ζώκαρης στα κηρύγματά του ότι η κρίση που βιώνουμε δεν είναι πολιτικο-οικονομική αλλά καθαρά ηθική. Αποκτηνωνόμαστε και όταν βλέπεις ότι στην Εκκλησία, εκεί όπου πρέπει να υπηρετείται όσο πουθενά αλλού ο λόγος του Θεού, επικρατεί μίσος, τότε σίγουρα είμαστε πιο κοντά στο δρόμο της κόλασης! 
Δεν έχει σημασία αν το περιστατικό δεν συνέβη στην Ελλάδα. Υποτίθεται...

ότι η Εκκλησία-ο λόγος του Χριστού αφού είναι ένας πρέπει να υπηρετείται παντού το ίδιο. Δείτε λοιπόν τι έγινε σε Εκκλησία στο Σαν Φρανσίσκο η οποία προέβη σε μια απίστευτη – και απόλυτα αντιχριστιανική – κίνηση: 
εγκατέστησε σύστημα που καταβρέχει τους άστεγους για να μην κοιμούνται στα σκαλιά του προαύλιου χώρου. Το κανάλι KCBS κατέγραψε πλάνα έξω από τον καθεδρικό ναό Saint Mary, στον οποίο έχει τοποθετηθεί αυτοματοποιημένο σύστημα ποτίσματος που καταβρέχει όσους άστεγους προσπαθούν να βρουν καταφύγιο και να κοιμηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας. Μετά τις έντονες αντιδράσεις, η Αρχιεπισκοπή έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη, λέγοντας ότι η συγκεκριμένη κίνηση ήταν λάθος και το σύστημα θα αφαιρεθεί. Δείτε το βίντεο όπως το είδαμε στο candianews.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου