Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΚΟΛΕΜΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΤΗΣ ΝΔ (ΦΩΤΟ)

Με ανάρτησή της στο Facebook η Κατερίνα Ακριβοπούλου διαλύει στα εξ ων συνετέθη τη ρητορική που υιοθετεί η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά για τον Αλέξη Τσίπρα, όπως αυτή εκφράστηκε και από...

την ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Κώστα Καραγκούνη.
Στον απόηχο των όσων είπε ο κ. Καραγκούνης για τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, σύμφωνα με τα οποία δεν άλλξε τίποτα από το χθεσινό τετ α τετ, η Κατερίνα Ακριβοπούλου έγραψε σχετικά:
«Ετσι συνέβαινε πάντα. Οι μνημονιακοί πρωθυπουργοί έθεταν θέμα SIEMENS και γερμανικών αποζημιώσεων στην έδρα της Καγκελλαρίας, έστελναν επιστολές στους ισχυρούς προειδοποιώντας τους ότι αν κλείσουν την κάνουλα στην Ελλάδα , η ελληνική κυβέρνηση δεν θα πληρώσει τους δανειστές, ανακάτευαν όλη την τράπουλα της Ευρώπης και κυρίως διατάρασσαν με το «καλημέρα σας » τη γερμανική αρχιτεκτονική στην Ευρώπη … Επίσης τα έβαζαν με τους νταβατζήδες οι οποίοι τους πολεμούσαν απο την πρώτη στιγμή … Μία από τα ίδια ε?».
Μάλιστα η μαχητική δημοσιογράφος στην ανάρτησή της αναδημοσιεύει και το καυστικό σχόλιο της Ντέπυς Γκολεμά, συνοδεύοντάς το από δύο χαρακτηριστικές φωτογραφίες.
Στη μία ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται έτοιμος να… κατασπαράξει την Άνγκελα Μέρκελ και στη δεύτερη ο Αντώνης Σαμαράς κάθεται… Παναγία μπροστά στη Γερμανίδα Καγκελάριο, η οποία του κουνάει το δάχτυλο.
Η Ντέπυ Γκολεμά σημειώνει χαρακτηριστικά, παραθέτοντας τις ακόλουθες φωτογραφίες: «Να βρουμε τις διαφορες ωρε Καραγκουνη?? ?Πες και στον Μουρουτη να σε βοηθησει…».
golema

Δείτε τις φωτογραφίες:

tsipras_merkel
samaras_merkel

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Καραγκούνης μετά την κοινή συνέντευξη Τύπου Τσίπρα – Μέρκελ, (η οποία έτυχε επιδοκιμασιών από πολλούς πολέμιους του ΣΥΡΙΖΑ) δήλωνε:

«Η κυβέρνηση να κάνει το πάν για να βγεί η χώρα από τα αδιέξοδα. Δεν προέκυψε κάτι καινούργιο».
«Αν συγκρίνουμε αυτά που ειπώθηκαν στη σημερινή κοινή συνέντευξη Τύπου με την επιστολή Τσίπρα προς Μέρκελ πριν λίγες μέρες, όπου περιγραφόταν με δραματικό τρόπο το αδιέξοδο ρευστότητας της Ελλάδος, είναι προφανές ότι τίποτα καινούργιο δεν προέκυψε στην αποψινή συνάντηση.
Η Ελληνική κυβέρνηση πρέπει να κάνει το παν, για να βγει από τα αδιέξοδα που η ίδια έχει δημιουργήσει και να εφαρμόσει τη συμφωνία που υπέγραψε στις 20 Φλεβάρη. Γιατί κάθε μέρα που περνά ο λογαριασμός μεγαλώνει».
akrivopoulou
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου