Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ" (!!!)

                                                                   
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: «Δήλωση π. Δημάρχου Χολαργού Δημήτρη Νικολάου σχετικά με την αναβολή της Μαθητικής Παρέλασης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού»


Με αφορμή δυσμενών σχολίων στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης  όσον αφορά  την αναβολή -λόγω ισχυρής βροχής- της Μαθητικής Παρέλασης ...

των σχολείων Παπάγου-Χολαργού για την Εθνική Επέτειο του 1821, από τον Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο, θέλω να δηλώσω ότι και στο παρελθόν λόγω κακοκαιρίας είχαν αναβληθεί Παρελάσεις με απόφαση των τότε Δημάρχων.

Μου προξενεί όμως λύπη το γεγονός, ότι υπεύθυνοι Δημοτικοί Παράγοντες και δη Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, να επικρίνουν «χλευαστικά» τον Δήμαρχο όταν μάλιστα ένας από αυτούς ούτε στην Δοξολογία παρέστη αλλά ούτε και στην Κατάθεση Στεφάνων!

Επειδή ήμουν παρών, εκτιμώ ότι σωστά ο Δήμαρχος έλαβε υπόψη του ότι μετά την Κατάθεση Στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων, η έντονη βροχόπτωση και κακοκαιρία θα μπορούσε  να βλάψει την υγεία των μαθητών οι οποίοι φυσικά δεν θα μπορούσαν να παρελάσουν με ομπρέλες όπως θα μπορούσαν να κάνουν οι θεατές της Παρέλασης.

Και μη ξεχνάει κανείς ότι ο άστατος καιρός των τελευταίων ημερών, έχει καθηλώσει δεκάδες μαθητές  αλλά και ενήλικες  με εμπύρετα κρυολογήματα στα σπίτια τους.

Πάντα καλοπροαίρετα, συνιστώ στους Συναδέλφους της Αντιπολίτευσης να διαφυλάττουν το κύρος και το θεσμό του Δήμου.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Νικολάου



         




8 σχόλια:

  1. ΠΟΤΕ ΕΓΕΙΝΕ ΑΡΕΣΤΟΣ??????ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι περιμένει να ακούσει κάποιος από έναν άνθρωπο που δεν έβαλε ούτε την Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του , για να μη κρυολογήσει φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ........ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ......... ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ. Νικολάου, επειδή κάνετε και συστάσεις για διαφύλαξη του κύρους και του θεσμού του Δήμου, σας ερωτώ πόσες φορές έχετε πάει μέχρι σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο και αν έχετε κάνει έστω και μία πρόταση ή παρέμβαση σε αυτό. Οι ευθύνες του Προέδρου κ. Οικονόμου και του Δημάρχου κ. Αποστολόπουλου είναι μεγάλες , γιατί ο νόμος ρητά λέει για έκπτωση του αξιώματος του Δημοτικού Συμβούλου πέραν των τριων απουσιών. Τέλος σας θυμίζω το γνωστό "ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ " σας πάει γάντι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ANTE ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ....ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ

    ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΕΙ ΕΦΤΑΣΕΣ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΜΠΑΣ Κ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΕΡΓΑΚΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΠΟΥ.....ΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΓΙΝΕ ΧΟΝΤΡΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ !!! ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή