Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ: "ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ;"

«Πρέπει να βρούμε μια λύση με τους μετανάστες»
Για τους μετανάστες και τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τα συνθήματα των Ομάδων Υποβρύχιων Καταστροφών στην παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης...

μιλώντας στον Real Fm 97,8.
«Έχουμε τεράστιο πρόβλημα και αναμένονται 70 - 80.000, όπως κάθε χρόνο. Είναι αστείο να λες ότι επαναπροωθώ ορισμένους, μπαίνουν χίλιοι στην Αμυγδαλέζα και όλοι οι άλλοι χάνονται.
Πρέπει να βρούμε μια λύση. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο, πως θα χειριστούμε το ζήτημα αυτό. Δεν υπάρχει άμεση λύση. Από τη μία η Ευρώπη δεν παίρνει τη δική της ευθύνη, από την άλλη νομίζει ότι ενισχύοντας τα ταμεία κάτι κάνει. Η Τουρκία παραμένει ο κύριος χώρος από όπου προέρχονται», ανέφερε για τους μετανάστες ο Γιάννης Πανούσης.
«Η Αμυγδαλέζα, επειδή ο κόσμος που μπαίνει κάπου πρέπει να πηγαίνει. Αυτοί που βγαίνουν, βγαίνουν καταγεγραμμένοι. Ακόμα και αν λένε ένα ψέμα, θα εντοπιστούν. Πρέπει να δούμε γρήγορα τη μετατροπή αυτών των χώρων σε ανοιχτούς χώρους. Ενδεχομένως αυτοί οι χώροι να διακριθούν σε διάφορα επίπεδα», πρόσθεσε ο Γιάννης Πανούσης.
«Οι παρελάσεις που γίνονται σε άλλες χώρες, πως το βλέπουν το θέμα; Εγώ δεν συμφωνώ στα τραγούδια που λένε ότι εμείς θα πάρουμε την πόλη. Παρά ταύτα, όμως ο καθένας έχει έναν ρόλο. Θέλουμε να έχουμε καταδρομείς οι οποίοι θα έχουν ένα λουλουδάκι και τη δύσκολη ώρα θα τους λέμε –που είστε;- Πραγματικά δεν χρειάζεται να υπάρχει αυτό το κλίμα», είπε σχετικά με τις παρελάσεις και τα συνθήματα των ΟΥΚ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
kontranews.gr

5 σχόλια:

  1. O ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ .ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπουργέ ΠΡΟΠΟ Γιάννη Πανούση μάθε την αλήθεια κι ας πονάει πολύ:

    Εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ και γενικώς στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδείχτηκε ότι είστε κατώτεροι των περιστάσεων όπως ήταν και η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Αυτοί είστε και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν βρίσκει ο Πανούσης ποιες ΜΚΟ δίνουν λεφτά -5000 με6000 ευρω στους λαθρο για να έρθουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι καιρό ειναι στρατός ξένης κατοχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Πανούση,κάν' την με ελαφρά πηδηματάκια όσο είναι νωρίς...!Δεν μπορείς να επικαλεστής ότι δεν γνώριζες που έμπλεξες,γιατί έχεις μπλέξει σε σφηγγοφωλιά!!Γνωρίζω,ότι είσαι καλός άνθρωπος,με λογικές απόψεις και αξιοπρέπεια,αν μείνεις θα σε ''τσαλακώσουν'' αυτοί οι άθλιοι,που πιστεύουν ότι θα κάνουν την Ελλάδα,επαρχία του πακισταν!!! ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή