Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΤΩΡΑ!!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΣΩ DNA Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ!

Η σορός του συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus 320 της εταιρείας Germanwings, βρέθηκε το Σάββατο διαμελισμένη, στην περιοχή της συντριβής του αεροπλάνου, στις γαλλικές Άλπεις...
Όπως μεταδίδουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης, οι αρχές εντόπισαν τη σορό του 28χρονου Αντρέας Λούμπιτς και αναγνωρίστηκε με τη μέθοδο του DNA.
Η είδηση αυτή έρχεται λίγες μόνο ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι στο σπίτι του Γερμανού συγκυβερνήτης του Airbus, που φέρεται να βρίσκεται πίσω από την αεροπορική τραγωδία στις Άλπεις, η γερμανική αστυνομία ανακάλυψε «μια μεγάλη ποσότητα φαρμάκων» που προορίζονται για την αντιμετώπιση και θεραπεία ψυχοσωματικών διαταραχών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Welt am Sonntag, κατά τη διάρκεια των ερευνών στο διαμέρισμα του νεαρού στο Ντίσελντορφ, οι ερευνητές ανακάλυψαν έναν «μεγάλο αριθμό φαρμάκων για την αντιμετώπιση ψυχοσωματικών νόσων».
Μάλιστα, επικαλούμενη «υψηλόβαθμο ερευνητή» η εφημερίδα αναφέρει πως τον 28χρονο παρακολουθούσαν «πολλοί νευρολόγοι και ψυχίατροι», ενώ σύμφωνα με προσωπικά του έγγραφα που βρέθηκαν, υπέφερε από έντονο στρες και βαριάς μορφής κατάθλιψη.
Αντιμετώπιζε και προβλήματα όρασης!
Και ενώ νέες πληροφορίες για τη ζωή του συγκυβερνήτη του μοιραίου αεροσκάφους βλέπουν ώρα με την ώρα το «φως» της δημοσιότητας, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά αναφορικά με το πώς η γερμανική εταιρεία επέτρεπε στον 28χρονο Γερμανό να πιλοτάρει, έγινε γνωστό ότι αντιμετώπιζε και προβλήματα όρασης!
Πηγές που έχουν «πολύ καλή πληροφόρηση» από τις έρευνες που διεξάγονται για τον Αντρέας Λούμπιτς ανέφεραν το Σάββατο στους «New York Times» ότι είχε προβλήματα με την όρασή του.
Κι όμως, ο συγκυβερνήτης που θεωρείται υπεύθυνος για την αεροπορική τραγωδία στις γαλλικές Άλπεις ακολουθούσε το τελευταίο διάστημα θεραπεία για τα προβλήματα όρασης που αντιμετώπιζε και τα οποία -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- θα μπορούσαν να είχαν επηρεάσει σοβαρά τις ικανότητές του να πιλοτάρει, ενώ έθεταν σε κίνδυνο την καριέρα του.
Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, αξιωματούχοι που συμμετέχουν στις έρευνες δήλωσαν ότι τα προβλήματα αυτά «θα μπορούσαν να είχαν προκληθεί από ψυχοσωματικά αίτια».
Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετώπιζε και συνεπώς κατά πόσο είχε επηρεάσει την κατάστασή του 28χρονου.
Σχεδίαζε μία «εντυπωσιακή κίνηση»
Πάντως, η πρώην σύντροφός του Λούμπιτς δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα «Bild» ότι ο φίλος της της είχε πει πως σχεδίαζε μία «εντυπωσιακή κίνηση», κάτι «το οποίο θα άλλαζε το σύστημα και θα τον έκανε να τον θυμούνται όλοι».
Ανακρίνονται οι γονείς και οι συνάδελφοί του
Όμως, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει ότι ο 28χρονος ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες ή αλκοόλ καθώς δεν βρέθηκε καμία ναρκωτική ουσία στην οικία.
Για την ώρα, η αστυνομία εξετάζει και υποβάλλει σε ερωτήσεις τους φίλους, τους συναδέλφους και τους γνωστούς του συγκυβερνήτη.
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου