Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΩ: ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ!!!

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου θα αναβιώσει, σήμερα,  η δολοφονία μιας 43χρονης Ρουμάνας… από τον 51χρονο σύντροφο της- προσωρινά κρατούμενο στις φυλακές...

Το ιστορικό της υπόθεσης, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, έχει ως εξής: Ήταν Απρίλιος του 2014, όταν η αστυνομία δέχτηκε ένα τηλεφώνημα ότι μια γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή στην περιοχή Πλατάνι, στην Κω.
Οι αστυνομικοί, όταν έσπευσαν στο σπίτι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους… Η γυναίκα σύμφωνα με το Star είχε κατακρεουργηθεί, με τη σορό της να είναι στη μπανιέρα της τουαλέτας μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο δράστης την είχε σφάξει, ενώ της είχε κόψει τα γεννητικά της όργανα… Την αστυνομία ειδοποίησε ο σύντροφος της, ο οποίος έδειχνε σοκαρισμένος από το φρικιαστικό έγκλημα…
Ωστόσο, οι αστυνομικοί από την αρχή πίστευαν ότι επρόκειτο για έγκλημα πάθους, μιας και το σπίτι δεν είχε παραβιαστεί. Ο σύντροφος της, αρχικά αρνιόταν το παραμικρό, υποστηρίζοντας ότι την βρήκε σφαγμένη… Όμως στην κατάθεση του έπεφτε σε αντιφάσεις και τελικά… λύγισε! Ο ίδιος ομολόγησε ότι την σκότωσε με αυτόν τον ανατριχιαστικό τρόπο επειδή την ζήλευε και δεν άντεχε το γεγονός ότι εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν γιατί θα μετακομίσει στη Λιβαδειά.
Στην κουζίνα του σπιτιού βρέθηκε το μαχαίρι το οποίο χρησιμοποίησε για να την σφάξει. Ήταν τοποθετημένο μέσα σε ποτήρι μαζί με άλλα πλυμένα μαχαιροπίρουνα. Η άτυχη 43χρονη εργαζόταν ως καθαρίστρια και ήταν μητέρα τριών παιδιών, δύο ενηλίκων και ενός ανηλίκου, τα οποία ζουν στη Ρουμανία.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου