Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ ΠΑΠΑΓΟΥ: ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ!!!

Η καταγγελία μάς έγινε από την κυρία Μ.Μ. και όπως μας είπε δεν είναι η μόνη αλλά δεκάδες οι παρευρισκόμενοι στο μυστήριο του γάμου στην Αγία Σκέπη Παπάγου που εγιναν μάρτυρες του απίστευτου περιστατικού...


Πολλοί δε από τους παρευρισκόμενους στο μυστήριο του γάμου είναι εργαζόμενοι στον δήμο Παπάγου-Χολαργού!
Σύμφωνα λοιπόν με την καταγγέλλουσα, το περασμένο Σάββατο και ενώ το μυστήριο του γάμου ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 17.00 ο νενόνυμφος και η νεόνυμφη μπήκαν στον ιερό ναό και στάθηκαν μπροστά από το ιερό περιμένοντας την έλευση των ιερέων για την τέλεση του μυστηρίου. Η Εκκλησία ήταν γεμάτη από προσκεκλημένους οι οποίοι περίμεναν...περίμεναν...αλλά δεν εμφανιζόταν κανείς ιερέας. 
Μετά από 10 περίπου λεπτά αναμονής εμφανίστηκε από μακρυά ο νεοκόρος της Εκκλησίας ο οποίος έκανε νόημα με το χέρι του στους νενονύμφους να μετακινηθούν από τη θέση τους. Τούς πέρασε από την πλαϊνή πόρτα της Εκκλησίας...
Οι προσκεκλημένοι περίμεναν κι άλλο...η ώρα περνούσε, ως ότου κάποια στιγμή μετά από αρκετά λεπτά αναμονής, εμφανίστηκαν στην Εκκλησία τόσο οι ιερείς όσο και οι νεόνυμφοι για να ξεκινήσει το μυστήριο του γάμου! 
Όπως είπε μετά η νύφη, η καθυστέρηση οφειλόταν στο ότι έπρεπε να...πληρωθεί ο λογαριασμός! 200 ευρώ! 
Η νύφη, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα είχε πληρώσει 30 ευρώ για τα έξοδα μία περίπου εβδομάδα πριν από τον γάμο, αλλά δεν τους είχαν ενημερώσει ότι έπρεπε να δώσουν άλλα 200 ευρώ! 
Έτσι, όταν έφτασαν μπροστά από το ιερό, το μυστήριο δεν θα γινόταν αν δεν κατέβαλλαν τα υπόλοιπα χρήματα!!!
Σχόλια ακούστηκαν πολλά και δυσμενή μεταξύ των προσκλημένων. Ακόμη και τώρα σχολιάζεται το γεγονός μέσα στον δήμο Παπάγου-Χολαργού!

πηγή φωτό: googlemaps

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΘΕΟΣ ΦΙΛΗΣ?????ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ Η ΚΑΤΑΡΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ....ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ο ΑΛΕΞΙΟΣ ΕΤΡΙΒΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΥΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ......ΓΙΑ ΒΙΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΙΕΡΕΑ ....ΚΑΙ???ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΤΑΝΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ....ΠΟΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑ ΠΑΥΛΟΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ????ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ!!!!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ?????ΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ !!!!!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O PATER EYAGGELOS TI LEEI????GIA OLA AYTA????GIA ONOMA TOY UEOY!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mίας και το άρθρο αναφέρεται σε καταγγελίες θα ήθελα και εγω με την σειρά μου να κανω την δικιά μου καταγγελία.
    Ο εκδότης του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ εχει ξεφύγει.
    Κατασροφολογει ασυστόλως και ανεξερετως.
    Βάζει παραπλανητικούς τίτλους σε άρθρα(βλ.τσοντα Ανίτα πανια),που μονο με την πλήρη ανάγνωση του άρθρου αναιρούνται.
    Τα θυσιαζει ολα για την επισκεψιμότητα.
    Διατυμπανίζει εδώ και μήνες οτι ο πόλεμος με την Τουρκία ειναι κοντά κα πως πλησιάζει και ο Γ παγκόσμιος πόλεμος!
    Αναφέρεται σε σεισμούς 9 ρίχτερ και καταστροφές.
    Ειναι δυνατόν?
    Εντάξει ας γράψει την είδηση του,που ο Θεός να την κανει είδηση αλλα απο την στιγμή και μετα που θα διαψευσθει δεν πρέπει να ζητήσει συγνωμη?
    Πανικοβάλει τον κόσμο με τις λανθασμένες του πληροφορίες και μετα δεν ζητάει ούτε ένα συγνωμη οταν αποδειχθεί λανθασμένος!
    Αυτο ειναι το ήθος σας κύριε βραχιολιδη;
    Αυτο ειναι;
    ΝΤΡΟΠΗ
    Ζητήστε τωρα δημοσίως συγνωμη και δεσμευτείτε ενόπιον των αναγνωστών σας οτι θα είστε πιο προσεκτικός αλλες φορές με τα καταστροφολογικα άρθρα που ανεβάζετε...
    (Να σημειωθεί πως δεν αναφέρομαι στο παραπάνω άρθρο.Μερικα απο τα άρθρα που αναφέρομαι ειναι καταγεγραμμένα στην καταγγελία μου!)
    Περιμένω την απάντηση σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή