Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ! "ΑΛΩΝΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ!

                      
Κράτος εν κράτει οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας "αλώνουν" τους δήμους, κοτσάροντας και από μία κεραία χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν Δήμαρχο! Διπλα σε σχολεία ή βρεφονηπιακούς σταθμούς! Ξεπέρασαν σε αυθαιρεσία ακόμη και την...τρόικα ή την κυβέρνηση η οποία για τα τυπικά ρωτάει τον εκάστοτε Δήμαρχο. Εδώ, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας παρακάμπτουν τον δήμο και σε συνεργασία με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων εξασφαλίζει τις...άδειες για την ανέγερση κεραιών. Αλλά και παράνομες να είναι οι κεραίες τους, μέχρι να τελεσιδικήσει ένα δικαστήριο αυτές θα έχουν βγάλει και με το παραπάνω τα λεφτά τους! 
Δείτε λοιπόν πώς τρέχει και δεν φτάνει ο Δήμαρχος Παντέλης κ. Στεργίου (πάνω φωτό)...

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - 48
ΘΕΜΑ: Κεραία Κινητής Τηλεφωνίας στην οδό Λευκάδος της Δ.Κ. Μελισσίων

Εκδικάστηκε την Παρασκευή 8 Μαΐου στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Δήμου Πεντέλης κατά της τοποθέτησης κεραίας κινητής τηλεφωνίας Cosmote στο κτίριο του ΟΤΕ επί της οδού Λευκάδος αρ. 6 της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.
            Ο Δήμος αλλά και πολυπληθής αντιπροσωπία κατοίκων στήριξαν την πάγια θέση του Δημάρχου «ΚΑΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ» στο δικαστήριο.
            Διεκδικούμε την αλλαγή του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου που δεν δίδει καμία δυνατότητα παρέμβασης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Από το γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου