Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Το σχέδιο ενδεχομένως να είναι αυτό: ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε εντολή και ήδη πληρώνονται 750 εκατομμύρια ευρώ στο ΔΝΤ. Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι η ρευστότητα της χώρας λήγει σε 2 εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει ότι οι μισθοί και οι συντάξεις Μαΐου που θα...


πρέπει να καταβληθούν σε 2 εβδομάδες ενδεχομένως να μην είναι δυνατόν να καταβληθούν. Άρα οδηγούμαστε εκ των πραγμάτων σε στάση πληρωμών! Όχι σε στάση πληρωμών προς τους δανειστές-τοκογλύφους, όχι προς αυτούς που προκάλεσαν την ελληνική ανθρωπιστική κρίση και γενοκτονία! Όχι, σε αυτούς είμαστε ραγιάδες και πληρώνουμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Στάση πληρωμών θα υπάρξει για τους μισθωτούς-συνταξιούχους. 
Τι σημαίνει αυτό; Οργή και αγανάκτηση του κόσμου αλλά και εκβιασμός τους προκειμένου να αποδεχτεί ένα νέο Μνημόνιο, διότι με αυτό θα εξασφαλιστεί ρευστότητα στη χώρα άρα θα πληρωθούν μισθοί,συντάξεις κ.λ.π.
Ο Τσίπρας δηλ. μπορεί να εμφανιστεί ως πατριώτης στον ελληνικό λαό και να πει: "εγώ πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις, αντιστάθηκα απέναντι στους τοκογλύφους αλλά αυτή τη στιγμή η χώρα έχει φτάσει στο χείλος του γκρεμού., Δεν υπάρχει ρευστότητα στη χώρα και η χρηματοδότητη μπορεί να επιτευχθεί μόνο από την ΕΕ. Επιστροφή στη δραχμή υπό αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατον να γίνει, άρα είναι αναγκαίο κακό να αποδεχτούμε ένα νέο μνημόνιο". Το αν κάνει ο Τσίπρας δημοψήφισμα δεν είναι βέβαιο. Αν το κάνει πάντως θα βγάλει ποσοστό 70-80% και θα πάρει και την επίσημη έγκριση του πανικοβλημένου λαού! 
Και θα κυβερνήσει με νωπή ραγιαδίστικη εντολή! Το σχέδιο θα έχει εκτελεστεί στην εντέλεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου