Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΥΣ! ΦΙΛΗΣ: "ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΕΙΨΑΝΩΝ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ"! ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ: "ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο κ. ΦΙΛΗΣ"


Κυβερνητικός εκπρόσωπος Φίλης. Το "είναι"της κυβέρνησης! Χαρακτήρισε την προσωρινή μεταφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», «εμπόριο λειψάνων», τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο «δίνει το λάθος μήνυμα στους ασθενείς αφού...

πρόκειται για μια μορφή λαϊκισμού που απομακρύνει τους ασθενείς από την επιστήμη».
«Τι δουλειά έχουν τα λείψανα να τριγυρνάνε από εδώ κι από κει; Υπάρχει ένα θέμα σεβασμού που πρέπει να έχουμε απέναντι στη λαϊκή θρησκευτικότητα, όχι, όμως, να αποδίδουμε τιμές αρχηγού κράτους στα λείψανα μιας Αγίας. Πριν μερικό καιρό, την Μεγάλη Παρασκευή, ήρθε το 'Αγιο Φως με τιμές πάλι αρχηγού κράτους, δηλαδή δυο αρχηγοί κρατών επισκέφτηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ την Ελλάδα και είναι το 'Αγιο Φως και τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα».
Νωρίτερα στο τηλεοπτικό σταθμό Mega είχε μιλήσει για «εμπόριο λειψάνων», με αφορμή την μεταφορά τους στον 'Αγιο Σάββα, σημειώνοντας πως «είναι λάθος να δίνουμε το σήμα ότι μπορεί να αντικατασταθεί η Ιατρική».

Το Ποτάμι ειρωνεύεται την υποδοχή των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας

Το Ποτάμι εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την υποδοχή των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας.
«Χθες ο Επιτάφιος, σήμερα η Αγία Βαρβάρα, να δούμε τι άλλο θα ακολουθήσει...
Βοήθειά μας

 Το Ποτάμι χαιρετίζει την κυβερνητική απόφαση να γίνει με τιμές Αρχηγού Κράτους η υποδοχή των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας.

Επίσης θεωρεί τομή για την υγεία την περιφορά και έκθεση των λειψάνων για προσκύνημα σε κρατικά νοσοκομεία.

Μπορεί οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες να μην είχαν συμπεριληφθεί (από λάθος;) στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, εναρμονίζονται όμως απόλυτα με τις πανθομολογούμενα εύστοχες προτεραιότητες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. 

Σημείωση: Θεωρούμε βέβαια δεδομένο ότι η νέα πρωτοβουλία της κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας θα τύχει της μεγαλύτερης δυνατής προβολής από το κανάλι της Βουλής, εν ανάγκη να διακοπεί για λίγο η μετάδοση της στρατιωτικής παρέλασης  από την Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.

Τομέας Τελετών και Παρελάσεων"

 Ο διευθυντής Τύπου της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Χάρης Κονιδάρης τόνισε:

«Εμπόριο λειψάνων κάνει ο ίδιος ο κ. Φίλης. Εμπορεύεται τα λείψανα ενός δήθεν αριστερού αντικληρικαλισμού, ο οποίος και παραπέμπει σε περιόδους μεσαίωνα, αφού επιδιώκει να περιορίσει τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία της θρησκείας»


1 σχόλιο:

  1. Όλοι αυτοί δεν έχουν Ιερό και Όσιο και σε λίγο καιρό θα ξεθάψουν και τους νεκρούς μας . Αυτός ο βλάκας του ποταμιού είναι πολιτικό σκουπίδι και απόβρασμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή