Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ!

Χολαργός, 10 Μαΐου 2015
Μήνυμα Δημάρχου για τη γιορτή της Μητέρας
Μητέρα…
Η πιο χιλιοειπωμένη λέξη. Η πρώτη λέξη που έρχεται στα χείλη μας στις δύσκολες στιγμές, το πρώτο πρόσωπο που σκεφτόμαστε όταν κάτι καλό μας συμβαίνει, η πιο δυνατή και ανιδιοτελής αγάπη...

Η μητέρα ήταν, είναι και θα είναι μια ξεχωριστή ύπαρξη, ένας ανυπέρβλητος και ασύγκριτος δεσμός αίματος για το παιδί, τον έφηβο, τον ενήλικα.

Η μητέρα είναι ό, τι πιο σημαντικό, ό, τι πιο πολύτιμο, ό, τι πιο αγαπητό έχουμε στον κόσμο. Είναι η σύζυγος, η εργαζόμενη, η νοικοκυρά, η φίλη, η παιδαγωγός και τόσα άλλα που είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς και να καλύψει τα όσα προσφέρει.

Προικισμένη με τη δύναμη της αγάπης και την ομορφιά της συγχώρεσης, αποτελεί τον πόλο έλξης της ανθρώπινης ζωής και ευτυχίας, καθώς και το θεμέλιο της οικογένειας αλλά και της κοινωνικής δομής γενικότερα.

Η σημερινή ημέρα αποτελεί μια παγκόσμια αναγνώριση της ιερής αποστολής της μητέρας και της κοινωνικής της προσφοράς. Της αστείρευτης πηγής τρυφερότητας και δύναμης. Της αγωνίστριας σε όλα τα μέτωπα της ζωής.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μητέρες! Εύχομαι να γιορτάσουν τη σημερινή ημέρα εισπράττοντας την αγάπη και την αναγνώριση που τους αξίζει.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού
Ηλίας Αποστολόπουλος


3 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ.

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ, ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ,ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ ,ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ "ΤΡΕ ΤΡΕ ΤΡΕ ΜΠΑΝΑΛ" ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΟΥΛΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΩΣ ΜΗΝΥΜΑ ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΗΤΕ ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΕΣ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΛΕΩ ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

    ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΕΡΜΠΑΛΙΣΜΟΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ . ......

    ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΠΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΚΑΘΕ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ , ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΓΑ .........ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΑΘΕΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΜΗΤΕΡΩΝ ΩΩΩΩΩΩ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ .

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ....ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ, Η ΣΥΓΥΖΟΣ, Η ΔΟΥΛΑ, Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ,Η ΓΚΟΜΕΝΑ, Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ,Η ΦΙΛΗ,Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ .
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ,ΑΞΙΖΟΥΝ !

    Η ΓΙΟΡΤΗ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ .

    ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ.
    ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΘΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΡΜΑΛ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ .....!

    ΤΟ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΩΣ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ! ΤΟ ΔΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ !

    ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ,ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΕΖΑ ΠΛΕΟΝ........ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Ή ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ............!!

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ,ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ;

    Η ΕΝΣΤΑΣΙΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.
    ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ.

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ........ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ "ΨΕΛΝΟΥΜΕ" ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ......!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eκτός από χιλιοειπωμένα λόγια μήπως ο δήμαρχος να πάρει μέτρα για εκείνες τις μανάδες που δεν έχουν δυνατότητα να πληρώσουν στους παιδικούς σταθμούς ή τις άλλες ηλικιωμένες μανάδες του ΚΑΠΗ που δεν ανήκουν στην ομάδα των προνομιούχων που απολαμβάνουν εκδρομές,θέατρα κλπ με ελάχιστη συμμετοχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή