Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΙΔΟΥ Ο «ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ: ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ «ΔΕΚΑΤΗ» ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1.600 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!


Οι υπολογισμοί είναι απλοί αλλά οι αριθμοί που προκύπτουν είναι σκληροί όσο ποτέ! Η κυβέρνηση Τσίπρα, δεν έχει κάνει απλή...

κωλοτούμπα, πήρε τον μπαλτά και αρχίζει να πετσοκόβει σε κομματάκια την κάθε ελληνική οικογένεια. Δείτε λοιπόν σε ποια μέτρα συμφώνησε η κυβέρνηση της… σκληρής διαπραγμάτευσης!

Μέτρα 8 δις σε 1,5 χρόνο!!! Τι  σημαίνει αυτό; Αν γίνει η διαίρεση 8 δις/1,5 χρόνο= 5,33 δις ευρώ τον χρόνο. Υπολογίζοντας ότι ο ελληνικός πληθυσμός είναι 10 εκατομμύρια, τότε αναλογεί ποσό 533 ευρώ κατά κεφαλήν ετησίως, τουτέστιν 1600€ για κάθε Ελληνική τριμελή οικογένεια. Αυτό σημαίνει παραπάνω από 1,5 μισθούς το χρόνο ή το 13% των εισοδημάτων της οικογένειας! Ούτε επί Οθωμανικού ζυγού οι Έλληνες-ραγιάδες δεν πλήρωναν τέτοιο φόρο! Τότε, οι σκλαβωμένοι πρόγονοί μας κατέβαλλαν την περίφημη «δεκάτη». Σήμερα, με τα επικείμενα μέτρα της κυβέρνησης Τσίπρα θα πρέπει να πληρώνουμε και το…αηδόνι του κούκου και της…Παναγιάς τα μάτια! Αυτή είναι η περιβόητη διαπραγμάτευση Τσίπρα και ο…έντιμος συμβιβασμός!  

3 σχόλια:

  1. Το ωραίο είναι οτι οι θεσμοί κάνουν το δύσκολο και ζητάνε κι' άλλα. Στο τέλος θα υποχωρήσουν στα 8 δις που δίνει ο Τσίπρας. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ, ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠ' ΕΞΩ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γέμισε ο τόπος κλεφτρόνια , κομμουνιστές , λαθρομετανάστες , ανθέλληνες , διεφθαρμένους και ραγιάδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή