Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

"ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ" ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΙΣΗ! ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ...

"ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΙΣΗ"!!!

Ένα εκπληκτικό σχόλιο από ανώνυμο αναγνώστη μας ο οποίος, όπως φαίνεται γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, δίνει "πληρωμένη" απάντηση στην Αντιδήμαρχο κυρία Παρίση αποφλοιώνοντας το επιχείρημα που χρησιμοποίησε σε βάρος της εφημερίδας μας,  με το να μας στηλιτεύσει επειδή δεν...διερευνήσαμε την βασιμότητα των ερωτημάτων Κουγιουμτζόπουλου, πριν τα δημοσιεύσουμε.
Ιδού τι απαντά ο αναγνώστης μας στην κα Παρίση:


Να θυμίσουμε στην κ.Παρίση προεκλογικά ότι ως τ.Προεδρος της Σχολικής Επιτροπής εστάλησαν στον κ.Κουγιουμτζόπουλο 30 ΗΜΕΡΕΣ στοιχεία που αφορούσαν ανακρίβειες για τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και συγκεκριμένα για δύο πρώην Προέδρους .
Βεβαίως, τότε ο κ.Κουγιουμτζόπουλος ήταν καλός δημοσιογράφος και φίλος για την κ.Παρίση που τα δημοσίευσε, χωρίς να διασταυρώσει τα στοιχεία της επιστολής ...ενώ σήμερα αντίπαλος και ανταγωνιστής.  
Όπως είναι γνωστό, η κ.Παρίση σε επόμενο δημοτικό Συμβούλιο παραδέχτηκε ύστερα από ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων ότι τίποτα δεν ισχύει από αυτά που γράφηκαν στις 30 ΗΜΕΡΕΣ και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας

Ποιος έστειλε τα πρακτικά τότε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στον εκδότη ???
Aν θυμόμαστε καλά οι πρώην πρόεδροι της Σχολικής Επιτροπής δεν καταφέρθηκαν εναντίον του εκδότη Χάρη Κουγιουμτζόπουλου και απήντησαν με επιστολές και εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, μέσα στα σωστά πλαίσια που διέπουν τους αιρετούς .

Αυτά τα ολίγα για να θυμίσουμε στους αναγνώστες και στην κ.Παρίση σήμερα την διαφορετική προσέγγιση από την ίδια, στο ίδιο ακριβώς θέμα!!
Αλήθεια, σε τι έπραξε λάθος ο κ.Βραχιολίδης και τι διαφορετικό έκανε από αυτό που έκανε ο κ.Κουγιουμτζόπουλος πριν λίγο καιρό, με τα στοιχεία-πρακτικά ΔΣ που έλαβε να δημοσιεύσει από ?????
Αλίμονο αν ο κάθε δημοσιογράφος έκανε τον ντετέκτιβ όταν λαμβάνει επιστολές - στοιχεία τοπικού ενδιαφέροντος! Έλεος πια !!

1 σχόλιο:

  1. ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ , ΟΠΩΣ ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ Ή ΣΤΟ 5ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ,ΕΝΩ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ,ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ , ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ;
    ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ;

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ .

    ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΤΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ,ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΙΜΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.

    ΚΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΝ Ε1 ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ GSIS ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
    ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ , ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ;
    ΑΥΤΟ ΤΟΥ Ε1 ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ;

    ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ Α' ΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

    ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ .

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ .

    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΞΑΙΡΩ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ , ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ "ΜΑΪΜΟΥ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή