Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΤΕ "ΟΧΙ"; ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ! ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!!!

Μια, δυο, τρεις, πέντε, δέκα, ε, φτάνει πιά! Κατάντησε αηδία αυτό το πήγαινε έλα επί 5 μήνες, που δεν οδηγεί πουθενά αλλού παρά μόνο σε...


χειρότερες καταστάσεις για την Ελλάδα! Μέχρι πότε επιτέλους είναι διατεθειμένη να διαπραγματεύεται με τους τυράννους της η ελληνική κυβέρνηση; Μέχρι τα Χριστούγεννα; Πόση ανοχή/κατανόηση θα δείχνει στους κατεξοχήν μαφιόζους; Έχουν κάνει την Ελλάδα παρία  της Ευρώπης, μετά από σχεδόν 40 χρόνια παρουσίας της στην ΕΕ! Ενώ η κυβέρνηση οφείλει να απαιτήσει σεβασμό, δεν το κάνει. Δέχεται απίστευτες προσβολές από οικονομικούς γκάγκστερς, ο Τσίπρας δέχεται προσβλητικά χαστουκάκια στο πρόσωπο, λες και είναι σχολιαροπαίδι και εκεί...εξακολουθούν και επιμένουν να συζητούν μαζί τους! 
Σηκώστε επιτέλους ανάστημα. Αλλάξτε ρότα και ακολουθήστε μια νέα πορεία για την Ελλάδα. Ο λαός θα νιώσει περήφανος και θα σας στηρίξει. Μην πάτε σε εκλογές, που το μόνο που θα πετύχουν είναι τη συνέχιση της αβεβαιότητας, του φόβου και της καταστροφικής πορείας.
Ανοίξτε ένα φως στο τούνελ, φεύγοντας μακρυά από τη σφηκοφωλιά των τοκογλύφων. Είναι η Σκύλλα και Χάρυβδη: ΕΕ/ΕΚΤ και ΔΝΤ είναι οι δύο διαφορετικές όψεις μιας εγκληματικής φάρας που θέλει την εξόντωση της χώρας. Θέλεις είτε πιστούς υπηρέτες-δοσίλογους είτε να καταστρέψει τη χώρα αν δεν την υπακούουν χώρα. 
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΤΕ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου