Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Η ΣΚΥΛΛΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ! ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!!!

Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη στέλνουν τη χώρα μας! Οι δανειστές-εγκληματίες κάνουν μπαλάκι τον Τσίπρα και ο ίδιος πηγαινοέρχεται από Βρυξέλλες σε Βερολίνο και ΗΠΑ χωρίς να ξέρει τι να κάνει. Η ...Σκύλλα Λαγκάρντ του ΔΝΤ λοιπόν απαιτεί οριζόντιες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις επιδιώκοντας να κάνει την Ελλάδα Μπαγκλαντές...



Διαβάζουμε το ρεπορτάζ από το olympia.gr

Δυστυχώς για άλλη μια φορά επιβεβαιωνόμαστε. Το ΔΝΤ υπαναχώρησε για ακόμα μια φορά από την συμφωνία, αποδεικνύοντας τον βρώμικο ρόλο της Λαγκάρντ. Αυτός είναι ο λόγος των τελευταίων εξελίξεων και της άμεσης εμπλοκής τιυ Έλληνα πρωθυπουργού με Γιουνκέρ, Ντράγκι και Λαγκαρντ.
Ο Τόμσεν μάλιστα, δεν έκρυψε την χυδαιότητα με την οποία περικλείουν το σκεπτικό τους: Δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουμε την σύναψη μιας συμφωνίας που θα φαίνεται πιο «επιτυχημένη» από αυτή που είχαμε συνάψει με την προηγούμενη κυβέρνηση!!
Πρακτικά, το ταμείο απαιτεί τώρα οριζόντιες μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις, εφαρμογή άμεσα της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος ως πρώτο πικρό ποτήρι.
Όλα αυτά, ενώ το ΔΝΤ είχε συμφωνήσει με τις Ελληνικές προτάσεις και απέμενε η διευθέτηση του χρέους. Έτσι τουλάχιστον πίστευαν οι εύπιστοι της κυβέρνησης που ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι βρίσκονται ανάμεσα στις συμπληγάδες των εγκληματιών τύπου Λαγκαρντ και του ντόπιου μαύρου μετώπου που μεθοδεύει το γκρέμισμα της κυβέρνησης για να σώσουν τους δέκα Παπασταύρους του Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου