Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! ΝΕΑΡΟΣ, ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΖΗΤΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΝΑΙ" ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!!



Αθήνα 29.6.15

Απίστευτα πράγματα ζούμε και θλιβερά. Όταν μάλιστα βλέπεις νέους ανθρώπους να τάσσονται υπέρ των εκβιαστών-τοκογλύφων. Διαβάστε την επιστολή που έστειλε ο πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Κεχρή, Χρήστος Χριστόπουλος και πιο κάτω τα 2-3 πράγματα που του απαντήσαμε με μήνυμα.
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε Παπάγου-Χολαργού,

Η Πατρίδα βρίσκεται μπροστά στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της νεοελληνικής ιστορίας της. Στις 5 Ιουλίου οι Έλληνες πολίτες καλούνται να αποφασίσουν την παραμονή τους στο Δυτικό...

κόσμο ή να μετατραπούν σε ένα βαλκανικό κρατίδιο με ολέθριες συνέπειες για τα επόμενα 8ο-ιοο χρόνια εθνικού βίου.

Η συστηματική παραπληροφόρηση του λαού ενδέχεται να οδηγήσει σε
αποτελέσματα που δε θα θέλαμε ποτέ να ζήσουμε και μάλιστα με τη
νομιμοποίησή τους μέσω της αμεσοδημοκρατικής διαδικασίας.
Αυτές τις δραματικές και ιστορικές στιγμές για την Πατρίδα, άνθρωποι με
θεσμικό ρόλο οφείλουν να βγούν μπροστά και να ενημερώσουν εξωνυχιστικά
τους πολίτες επί των οποίων ασκούν διοίκηση και εξουσία για το τι μέλλει
γενέσθαι.

Στα του οίκου μας, οι δημότες Παπάγου-Χολαργού επιβάλλεται να γνωρίζουν τι σημαίνει το «ΝΑΙ» και τι το «ΟΧΙ», όχι μόνο για το σήμερα αλλά ειδικά για το αύριο και το στρατηγικό σχεδιασμό της χώρας τα επόμενα 1οο χρόνια. Σας ζητώ λοιπόν, ως έναν άνθρωπο με ευαισθησία και Πατριωτικό αίσθημα, να αξιοποιήσετε το θεσμικό σας αξίωμα στο έπακρο και να προβείται σε ενέργειες ενημέρωσης των πολιτών για το διακύβευμα του Δημοψηφίσματος.

Ως πολίτης, νιώθω την ανάγκη να σας καταθέσω τις προτάσεις μου όσον αφορά την ενημέρωση με επιχειρήματα των συμπατριώτες μου.

Προτείνονται:

ι)  Δημόσιες ομιλίες των αξιοματούχων του Δήμου
2)      Αποστολή επιστολών ενημέρωσης των πολιτών
3)      Ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο που θα καλεί τους πολίτες να λάβουν θέση υπέρ του «ΝΑΙ»
4)     Οργάνωση δημοσίων συζητήσεων και απάντησεις σε απορίες πολιτών

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε Παπάγου Χολαργού, κ. Αποστολόπουλε, η Πατρίδα μας έχει ανάγκη όλους και ειδικότερα τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που καταγίνονται καθημερινά με τα προβλήματα των πολιτών. Επειδή εσείς προσωπικά αποτελείται άνθρωπο με ευαισθησίες και πλήρη επίγνωση των υπαρχόντων προβλημάτων, αλλά και εκείνων που θα γεννηθούν αν γίνει το «ατύχημα» της εξόδου της χώρας μας από την Ε.Ε., σας αποστέλλω την παρούσα επιστολή με ειλικρινή αισθήματα και διάθεση.

Με εκτίμηση,


Χριστόπουλος Χρήστος Δημότης Παπάγου-Χολαργού

Σχόλιο δικό μας: Είσαι νέος άνθρωπος και άνοιξε περισσότερο τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Δεν βλέπεις το σχέδιο των εγκληματιών σε βάρος της Ελλάδος; Δεν έχεις πάρει πρέφα επί 5 χρόνια ότι η Ελλάς και η Κύπρος είναι τα πειραματόζωα της παγκοσμιοποίησης; Έχεις ακούσει γι' αυτό ή το κάνεις γαργάρα; Πού είναι η Δημοκρατία και ο ανθρωπισμός της Ευρώπης; Πού είναι ο σεβασμός της θέλησης του ελληνικού λαού να εκλέξει μια κυβέρνηση που θα αποφασίζει αυτή για το μέλλον του; Οι Ευρωπαίοι που γράφουν στα παλιά τους υποδήματα τη θέληση του λαού, δεν την λένε φασισμό; Τον βλέπεις αυτό τον φασισμό ή κλείνεις κι εδώ τα μάτια; Παραπληροφόρηση από πού υπάρχει, δεν μας είπες; Συντάσσεσαι με τους τοκογλύφους και την... ενημέρωση που κάνουν στον ελληνικό λαό υπέρ του ΝΑΙ, οι Γιούνκερ, Σούλτς και τα άλλα εγκληματικά στοιχεία της Ευρώπης οι οποίοι έχουν ήδη οδηγήσει στην αυτοκτονία 6.000 συνανθρώπους μας και στην εξαθλίωση περίπου 3,5 εκατομμύρια Έλληνες; Αυτή είναι η Ευρώπη που πρέπει να παραμείνει η Ελλάδα; Λυπάμαι αγόρι μου για τον τρόπο που σκέφτεσαι. Βεβαίως και θα την βάλω την επιστολή σου.

6 σχόλια:

  1. ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.........

    ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ;

    ΕΙΣΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ MONT PELLIER ,ΝΑΙ ;

    ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ;

    ΛΟΙΠΟΝ.....ΑΚΟΥΣΕ "ΠΟΥΛΑΚΙ" ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ.

    Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.

    ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ,ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ,ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΝΑ "ΞΕΣΚΙΖΑΝ" ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ,ΤΙ ;

    ΝΑΙ ;

    ΑΚΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ......

    ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΓΕΝΙΟΣΟΥΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ , ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΣ , ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΦΑΝΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕΣ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ,ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΔΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ, ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ Ή ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΣΟΥ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ, ΑΤΟΜΙΚΩΝ Ή ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ , ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ "ΝΑΙ" .

    ΕΠΕΙΔΗ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ,ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΚΛΑΒΑΚΙ Ή ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΜΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ 2004 ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ , ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ, ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΓΩ,

    ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΒΓΕΙ ΤΟ "ΝΑΙ" ΕΙΤΕ ΒΓΕΙ ΤΟ "ΟΧΙ" , ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΩ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ, ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΩΡΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΜΙΑ ΚΥΛΟΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΚΥΛΟΤΑ , ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΕΤΙΧ !!

    ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ , ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ , ΚΥΛΟΤΑ Ή ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ, MONT PELLIER Ή ΧΟΛΑΡΓΟΠΑΠΑΓΟΥ , ΕΥΡΩΠΗ Ή ΑΦΡΙΚΗ .

    ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΟΧΙ" ΤΟΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ,ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΑΦΑΙΜΑΞΗ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΝΑΙ" ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ,ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Ή ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΕΙΣΜΑ,ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ,ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ,"ΦΘΗΝΕΣ" ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ.

    ΨΗΦΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ "ΝΑΙ" ΚΑΙ ΕΓΩ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ Ή ΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Ή ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΛΑΪΚΑ ,

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΤΣΑΤΣΑ" , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ .

    ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ :

    "ΟΤΑΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ , Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ"

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ , ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ "ΟΧΙ"

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα Θεϊκό σχόλιο ..χαχαχαχαα !!
      Δώσε πόνο ...στο λαό..χαχααχαχ !!

      Διαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑ αρθρο στον τρελαρα μου ηθελες !!! Τοκογλυφε , εγκληματια κλπ Χριστοπουλε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοια "τάπα" από τον 12:04 δεν έχω ξαναδιαβάσει στη ζωή μου.Τέτοιο γέλιο που κάναμε δεν λέγεται διαβάζοντας το σχόλιο του.Νά είσαι καλά άνθρωπε μου ,μας έκανες να χαρούμε, να γελάσουμε και να ελπίζουμε τέτοιες μέρες που περνάμε,κυρίως έδωσες απάντηση - δηλητήριο στα περί εμπλοκής στο "ναι" από την προτροπή του κυρίου Χριστόπουλου προς τον δήμαρχο.
    Χίλια μπράβο,συμφωνούμε ,είμαστε μαζί σου και ......δεν βάζεις και καμιά υποψηφιότητα για δήμαρχος να σε ψηφίσουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ , ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ή ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
      Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΧΩ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ (ΚΟΙΝΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ).
      ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ , ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΡΕΟΥΣΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ.

      ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΗ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ,ΕΤΣΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΧΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ .
      ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΩΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ,ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

      ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΗ ,Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ,ΟΛΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ.

      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΙΑ,ΛΟΓΟΣ.
      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.

      ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΦΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΤΙ ΠΑΡΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ , ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ Ή ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΗΝΥΣΟΥΝ .

      ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ - Ή ΣΦΟΔΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ Ή ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ "ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟΣ" ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ή ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ,"ΝΑΙ Ή ΟΧΙ" , ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ "ΝΑΙ" .
      ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ, ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ, ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ,ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ .

      ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΤΟΝ ΗΛΙΑ , ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ Ή ΤΟΝ ΚΙΤΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

      ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ Ή ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝ ΕΤΗ 2015 .
      ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Ή ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ Ή ΚΑΙ ΑΙΩΝΩΝ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΜΠΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.

      ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ , ΚΥΡΙΕ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ ΕΝΩ ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ "ΟΧΙ" , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ "ΝΑΙ" .

      ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ .
      ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ......ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ !
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ "ΟΧΙ" ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

      ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ.......Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑΣΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ......!

      ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΞΙΟΤΙΜΕ 3:36 .
      ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.
      ΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΒΕΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ.

      ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ 5.5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ (ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ) , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.
      Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ;

      ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Ή ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ , ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ !

      ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΟΠΛΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΕΣΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ (Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ.

      ΕΤΣΙ, ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΜΟΤΟ ΤΟ "ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ" ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

      ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ Η ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ .
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.

      ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ.
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ !!!!

      ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !

      Διαγραφή