Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ....

Οι θιασώτες του ΝΑΙ στη χώρα μας, λένε και διαδηλώνουν ότι το ΝΑΙ σημαίνει ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Κάνουν συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, βγαίνουν στα κανάλια με τις κονκάρδες στο στήθος σαν τον Θεοδωράκη, βάζουν και τα εξαπτέρυγα σαν τον Καμίνη και τον Μπουτάρη να επιχειρηματολογούν υπέρ του ευρώ και της Ευρώπης! 
Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο (βλέπε Μέρκελ, Σόιμπλε, δανειστές)! Αν λοιπόν επικρατήσει το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, αυτό που...


θα μας πουν οι δανειστές είναι το εξής: "Το ΝΑΙ που ψηφίσατε είναι συγκεκριμένο και προσδιοριζόταν από το ερώτημα της κυβέρνησης. Ψηφίσατε ΝΑΙ στα μέτρα, όπως αυτά διατυπώνονταν στη διαπραγμάτευση με την κυβέρνηση Τσίπρα. Άρα ψηφίσατε ΝΑΙ στο Μνημόνιο 3 και συμφωνείτε απόλυτα με όλες τις απαιτήσεις μας (ραγδαία μείωση στις αμυντικές δαπάνες, περικοπή του ΕΚΑΣ κ.λ.π.)". Και όχι μόνον αυτό. Οι δανειστές θα πουν το εξής: "Όπως το τελευταίο δημοψήφισμα που κάνατε το 1974, αποφασίσατε για την αμετάκλητη κατάργηση της βασιλείας στην Ελλάδα, έτσι και με το σημερινό σας ΝΑΙ αποφασίσατε να βρίσκεστε εσαεί κάτω από τα μνημόνια που θα σας δίνουμε εμείς οι δανειστές. Εκφράσατε την τυφλή εμπιστοσύνη σας προς τους δανειστές και άρα θα τελείτε κάτω από τις εντολές μας και τα μνημόνια που θα τηρείτε απαρέγκλιτα"! 

Ψηφίστε ΝΑΙ λοιπόν νεοέλληνες, που νομίζετε ότι θα ερμηνεύετε σείς το ΝΑΙ όπως σας γουστάρει! ΝΑΙ στην Ευρώπη λέτε εσείς; ΝΑΙ στα αέναα μνημόνια λένε οι δανειστές! Ας επικρατήσει το ΝΑΙ λοιπόν και θα δείτε νεο-ραγιάδες τι θα αποφανθούν οι δανειστές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου