Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΕΝΤΥΠΟΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" (ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ), ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ"! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ...

Μόλις κυκλοφόρησε ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" (τεύχος 529, μηνός Ιουνίου), με καθυστέρηση μερικών ημερών, λόγω τρεχουσών εξελίξεων, όπου προτιμήσαμε -λες και το γνωρίζαμε- να πάμε στο τυπογραφείο μόλις ανακοινώθηκε η διεξαγωγή δημοψηφίσματος....


Ο τίτλος του εξωφύλλου 'ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ" , με υπέρτιτλο τον εξής: "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ,  ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΛΑΟ ΣΤΙΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ “ΝΑΙ” ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ!  ΑΣ ΤΗΣ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ". 
 Στα υπόλοιπα θέματα της εφημερίδας μας παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον το άρθρο του δασκάλου Σταύρου Σκανδάλη: "Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Για τη σωστή τη στράτα όλοι μας να βρούμε". 
Σημαντική είναι η συνέντευξη του Δημήτρη Οικονόμου ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Παπάγου. Λέει πολλά για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει για την περαιτέρω αναβάθμιση του φεστιβάλ. 
Αφιέρωμα κάνει η εφημερίδα μας και στο μεγάλο θέμα με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας. 
Ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" διανέμεται αύριο με το ταχυδρομείο και στις επιχειρήσεις, ΚΕΠ Χολαργού-Παπάγου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου