Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΟΣΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ...

Ο πολύς Martin Schulz, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει προτείνει να αφαιρεθούν οι Eσταυρωμένοι από όλους τους δημόσιους...


χώρους στη Γερμανία (Die Welt).Ουσιαστικά απαιτεί την απαγόρευση όλων των θρησκευτικών συμβόλων από την δημόσια σφαίρα.
Σαμαράς και Γιούνκερ αγκαλιάζονται με πάθος, γιατί τους συνδέει η μασονία! Και οι δύο -δήθεν- νοιάζονται για το καλό της Ελλάδος. Για τα σχέδια της Μασονίας, της λέσχης Μπίλτερμπεργκ και του εβραιοσιωνισμού νοιάζονται. 
Δείτε τον Βενιζέλο πώς χαιρετά με το γνωστό μασονικό τρόπο χειραψίας υπό το βλέμμα του αρχιμασόνου Γιούνκερ. 
Για να μην έχετε αμφιβολία δείτε τον μασονικό χαιρετισμό όπου όταν χαιρετιούνται δυο δείχνουν ότι ανήκουν στην αδελφότητα της μασονικής στοάς. 
Δείτε και τον μασόνο Σαμαρά με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ρομπάϊ σε επιδεικτικό μασονικό χαιρετισμό. 
Δείτε τους δυο ολετήρες και συμφοιτητές Σαμαρά-Παπανδρέου πώς χαιρετιούνται με τον αντίχειρα να "κάθεται" σε συγκεκριμένο σημείο


ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ; ΜΟΝΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ! 

2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ψηφίσω όχι.
    Σε καμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει να εκληφθεί αυτό το όχι
    ως στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ.
    Στηρίζω Έθνος και Ορθοδοξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή