Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ «ΟΧΙ» ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ…


…ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! 
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ…
Οι εγκληματίες της τοκογλυφίας, ακόμη και να εισπράξουν από τον ελληνικό λαό ένα βροντερό ΟΧΙ, του 53% ή και περισσότερο, θα το...

γράψουν στα παλιά τους παπούτσια. Είναι γκάγκστερς, όπως είπε χθες από την τηλεόραση ο Νίκος ΜπογιόπουλοςΟι γκάγκστερς δεν αλλάζουν
νοοτροπία ούτε με φασιστοειδή υποκείμενα μπορείς να κάνεις έντιμη συμφωνία. Αυτά τα ανθρωποειδή θέλουν να συντρίψουν, θέλουν να εξοντώσουν τους Έλληνες και να ταπεινώσουν την ελληνική κυβέρνηση. Αν ο Τσίπρας υποταχθεί και φέρει ως συμφωνία αυτή των 8,5 δις που φέρεται να έχει υπογράψει, θα αποτελεί ταπείνωση, είναι δε αδύνατον να την περάσει από την κοινοβουλευτική του ομάδα!
Συνεπώς, ο Τσίπρας οφείλει να πάει και να τα σπάσει μαζί τους. Οφείλει να κηρύξει το χρέος παράνομο, αντισυνταγματικό, να καταγγείλει ως διεθνείς εγκληματίες τους δανειστές και να προσφύγει στα διεθνή δικαστήρια για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και δη κατά των Ελλήνων, που επί 5 χρόνια υφίστανται γενοκτονία!
Οι εγκληματίες-δανειστές θα συνεχίσουν να έχουν κλειστές τις τράπεζες για να προκαλέσουν ασφυξία σε όλους τους Έλληνες, ενώ χθες κατέστησαν απαιτητά και άμεσα εξοφλητέα τα 130 δις ευρώ, πρέπει λοιπόν καταγγελθούν στη διεθνή κοινότητα ως μαφιόζικη σπείρα.

Ο Τσίπρας θα απευθυνθεί στους Έλληνες και θα παρουσιάσει το plan B. Άμεση επιστροφή σε εθνικό νόμισμα για τη σωτηρία της χώρας και την απεμπλοκή της από τους γκάγκστερς της Ευρώπης-ΔΝΤ. Θα έχει νωπή της στήριξη του λαού και θα πρέπει να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή το σχέδιο εκτύπωσης εθνικού νομίσματος για την πληρωμή μισθών, συντάξεων και επαναλειτουργία των τραπεζών, μακριά από τα νύχια των τοκογλύφων.
Οικονομολόγοι και καθηγητές που υποστηρίζουν την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, γνωρίζουν τους μηχανισμούς ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας. Οι Λαπαβίτσας, Κατσανέβας, Κόλμερ, αλλά και οι Λαφαζάνης, Αλαβάνος να συνενώσουν τις δυνάμεις τους για τη σωτηρία της  εθνικής οικονομίας.
ΣΥΝΕΠΩΣ, την Κυριακή ψηφίζουμε ΟΧΙ απέναντι στους εγκληματίες-δανειστές για να το …φάνε όλο στη μάπα τους. Ο Τσίπρας πιστεύουμε, ελπίζουμε και ευελπιστούμε ότι έχει συγκεκριμένο σχέδιο και έφτασε εδώ βάσει αυτού, προκειμένου να καταδείξει στην παγκόσμια κοινότητα αλλά και στους Έλληνες ότι απέναντί μας έχουμε συνδικάτο του εγκλήματος και όχι εταίρους και ισότιμα μέλη της ΕΕ.  Επομένως, όσο πιο δυνατό είναι το ΟΧΙ τόσο πιο δυνατός θα είναι ο λαός.

Το ΟΧΙ του Μπογιόπουλου και του ΚΚΕ μπορεί σε ένα ιδεατό-ηθικό επίπεδο να είναι σωστό, δεν είναι όμως εθνικό, συλλογικό ΟΧΙ απέναντι στους εγκληματίες. Το ΟΧΙ του Μπογιόπουλου είναι για εσωτερική κατανάλωση ή σε ατομικό-συνειδησιακό επίπεδο. Δεν έχει δυναμική, είναι συλλογικά αναιμικό, δεν είναι είναι πολιτική πράξη.
Θα εξηγήσουμε λεπτομερέστερα σε άλλη ανάρτηση πού ανάγεται το ΟΧΙ του Μπογιόπουλου και του ΚΚΕ!
Συμπερασματικά, πάμε όλοι με εθνικά υπερήφανο ΟΧΙ στους εγκληματίες-μαφιόζους της ΕΕ και παλεύουμε μόνοι μας ως έθνος για την ανασυγκρότηση της χώρας

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου