Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Η ΕΥΡΩΛΑΓΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ!!!

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ: Η Ελλάδα είναι Ελλάδα (Δεν ανήκει πουθενά)
ΙΣΤΟΡΙΑ: Οι Γερμανοί είναι οι ιστορικοί εχθροί μας
ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ: Οι βορειο-ευρωπαίοι είναι ασύμβατοι με το Ελληνικό στοιχείο.  Δεν υπάρχει “ενιαίος ευρωπαϊκός λαός”: Είναι ένα ...

μωσαϊκό λαών, πολιτισμών και παραδόσεων ασύμβατων μεταξύ τους.
Δεν υπάρχει μέση οδός εντός ενος τέτοιου εγκληματικού και τρομοκρατικού συστήματος (που το ορίζουν ασυμβατοι με το Ελληνικό στοιχείο χαρακτήρες).
ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ: Η Ελλάδα, για να έχει μέλλον, χρειάζεται ανεξάρτητη πορεία και οικονομία, νέες γεωστρατηγικές συμμαχίες, ανασυγκρότηση της κοινωνίας και της παραγωγής, πολιτιστική ανάταση.  (Τα χρέη δεν αποτελούν ηθική αιτία δουλοποίησης).
ΕΥΡΩΛΑΓΝΕΙΑ: Είναι φανερό πια ότι η Ευρωλαγνεία είναι μια θανατηφόρα αρρωστια.
ΕΛΠΙΔΑ: Εξ αιτίας των γερμανικών χειρισμών και της Ελληνικής αντίστασης, η πτώση της θεσμικής ηγεμονίας της Ε.Ε. είναι πλέον ορατή. 

Η Ελλάδα είναι πολιτιστικά η Πνευματική Μητέρα όλης της Ευρωπης. Η Ευρωπη είναι κατά κάποιο ριζικό τρόπο “Ελληνική”.  Μόνο λόγω γεωγραφίας είναι η Ελλάδα “ευρωπαική”.  Η Ελλάδα είναι Ελλάδα (και δεν αρμόζουν επιπλέον καθορισμοί).
Οι ευρωπαϊκοί λαοί βρέθηκαν σαν (μεταμοντέρνοι) σκλάβοι φυλακισμένοι στο Μπουντρούμι της (χρηματιστηριακής) Ευρωζώνης, με υποκατάστατα των αλυσίδων να έχουν γίνει τα (πονηρά) Χρέη.  (Τα χρέη ομως δεν αποτελούν ηθική αιτία δουλοποίησης, ήδη, από τον 6ο π.χ αιώνα, που με νόμο κατήργησε τη δουλεία λόγω χρεών ο Σόλων, που τώρα επανέρχεται ελέω Γερμανίας).
Η Ελλάδα σαν “πνευματική μάνα”, ξαναέρχεται να αφυπνίσει την ψυχή των ευρωπαϊκών λαών. Τωρα ο «ιός» της ελληνικής ανταρσίας «μολύνει» καθημερινά την γηραιά ήπειρο.  Εξ αιτίας των γερμανικών χειρισμών και της Ελληνικής αντίστασης, η πτώση της θεσμικής ηγεμονίας της Ε.Ε. είναι πλέον ορατή. 
Η Ελληνική αντοχή
Δεν είναι δυνατόν μετά από τόσα «ΟΧΙ» και «Αέρα» να αρκέσουν τρεις δεκαετίες ευρω-παρακμής για να τελειώσουμε ιστορικά, παρακαλώντας τους τοκογλυφικούς «θεσμούς» για να πάρουμε την επόμενη «δόση» μας.
Διότι είναι γνωστόν ότι, όταν εμείς είχαμε την δραχμή και τα τάλαντα, οι πρόγονοι του Ντάϊσελμπλουμ και του Σόϊμπλε συναλλάσσονταν με βαλανίδια.
Οι οικονομικές πολιτικές που επιβάλλει το Βερολίνο διαλύουν και περιθωριοποιούν την Ευρώπη με α) την φτωχοποίηση και εξαθλίωση των λαών του Νότου, β) την κατάρρευση της αγοραστικής δύναμης, γ) την αποσάθρωση της μεσαίας τάξης, δ) τα υπέρογκα κέρδη για την Γερμανία από την οικονομική ασφυξία των άλλων. 
Στον νέον Άξονα ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, η Γερμανία, με στρατιωτικά και οικονομικά μέσα, συμμετείχε πλήρως στην απο το 2001 Αμερικανική και Νατοϊκή επιθετικότητα εναντίον 8 χωρών.
Ποτέ η ψευδαίσθηση της γερμανικής ηγεμονίας δεν ήταν πιο φανερή απ’ ό,τι σήμερα: «μιας ηγεμονίας ανεύθυνης... και συνάμα επικίνδυνα αναχρονιστικής, με μη ορθολογικά στοιχεία ρεβανσισμού και αλαζονείας – μια απειλή για τις δημοκρατικές παραδόσεις της Ευρώπης». [Ηλία Θερμού, «Η γερμανική ηγεμονία», Εκδ. Καστανιώτη, 2013]
Ειναι ασυμβατοι με το Ελληνικό στοιχείο και είναι οι ιστορικοί εχθροί μας.
Η ευρωπαϊκή ιδέα μπορεί κάποτε να ήταν ελκυστική και πολλά υποσχόμενη, όμως, μετά το Μάαστριχτ, τις νεοφιλελεύθερες ελίτ και την δημιουργία της νομισματικής ένωσης, κατάντησε μιας matrix-φυλακή για τους λαούς.  Σ’ αυτό το σκοτεινό μόρφωμα μέσα, αυτοί με τους οποίους διαπραγματευόμαστε δεν είναι φίλοι, ούτε εταίροι. Είναι οι ιστορικοί εχθροί μας, ένοχοι για πολλαπλά εγκλήματα ενάντια στον ελληνικό λαό. Στον γενετικό τους κώδικα δεν φαίνεται να υπάρχουν σημαντικά ίχνει φιλοτιμίας και ευσπλαχνίας.
Το βάρβαρο αίμα ακόμα κυλά στις φλέβες τους. 
Κάναμε το λάθος να πιστέψουμε ότι ο πόλεμος με αυτούς τους Βαρβάρους τέλειωσε το 1945. Αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται, μέχρι σήμερα, με άλλα μέσα.
Στην χυδαία Νέα Τάξη τους, οι ρήτορες της κοσμοπολίτικης δεσποτείας στηρίζουν τον ατομικισμό, τον μηδενισμό, την απληστία, την αρπακτικότητα σαν modus vivendi.
Είναι σαν τους Φράγκους καβαλλαρέους, κάθε καρυδιάς καρύδι, και τα σιδερόφρακτα ρεμάλια που ρήμαξαν τον Μωριά και την Πόλη σε άλλες εποχές. Η τόση μανία τους να μας λεηλατήσουν πάλι σήμερα οφείλεται στο νέο Ελντοράντο, τα πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων στις περιοχές του Αιγαίου, της Κρήτης και νότια της Κύπρου, που η Deutsche Bank έχει υπολογίσει σε πολλές εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ, αξιοποιήσιμα τα επόμενα δέκα χρόνια.
Η τελευταία φάση, όμως, της νεο-Φραγκοκρατίας, που ξεκίνησε εδώ και τρεις δεκαετίες με την εξαναγκαστική ένταξη στην ΕΟΚ, μετά την χούντα και την κατοχή της Κύπρου, έχει προκαλέσει το πιο μεγάλο κακό.
Μετέτρεψε σιγά-σιγά τους Έλληνες σ’ έναν λαό ευρω-λιγούρηδων κομπιναδόρων, κρατικοδίαιτων καταναλωτών και παθητικών η αδιάφορων ψηφοφόρων, φθάνοντας σήμερα σε μια Ελλάδα πτωχευμένη στα όρια της οικονομικής και ηθικής εξαχρείωσης.
Ψυχολογικός πόλεμος 
Η ανήθικη πραγματικότητα αποσιωποιήται συστηματικά από τις  «δημοσιογραφικές πόρνες» της συμμαχίας των πρόθυμων ευρω-αμερικανικών ΜΜΕ, που πληρώνονται αδρά για να ψεύδονται προς όφελος των αφεντικών τους.
Ασυμβατότητα: Δεν υπάρχει ενιαίος ευρωπαϊκός λαός
- Για ποια ιδέα της Ευρώπης μιλάμε; Για ποια αλληλεγγύη; Για την Ευρώπη στην οποία έχουν προσφύγει οι Ελληνοκύπριοι, ενταγμένοι στην Ε.Ε., για τις καταπατημένες περιουσίες τους στα Κατεχόμενα και αυτή περί άλλα τυρβάζει; Για την Ε.Ε. που δεν σέβεται το ίδιο το καπιταλιστικό δίκαιο περί ιδιοκτησίας, αλλά δείχνει «ευαίσθητη» μόνο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων;
- Για την Ευρώπη που αποδέχθηκε τις λεηλασίες των πολιτιστικών θησαυρών γιατί δεν μπορεί, λέει, να αποδειχθεί αν είναι προϊόντα κλοπής ή όχι... (ενώ το αντίστοιχο αμερικανικό δικαστήριο αποφάσισε να γυρίσουν πίσω, διδάσκοντας δημοκρατία;)
- Για ποια φιλελεύθερη ιδεολογία του Ευρωπαϊσμού μιλάμε; Αυτό το δηλητηριώδες κατασκεύασμα είναι μια ναζιστική ιδέα. Δεν υπάρχει καμμία πολιτική σύγκλισης, δεν υπάρχει ενιαίος ευρωπαϊκός λαός (παρά μόνο ένας μελλοντικός πολτός). Ουδέποτε θα ενωθεί πραγματικά η Ευρώπη σε ένα ενιαίο έθνος όπως οι ΗΠΑ υπ' αυτές τις συνθήκες γιατί είναι ένα μωσαϊκό λαών, πολιτισμών και παραδόσεων ασύμβατων μεταξύ τους.
Εγκλωβισμός ή Ανεξάρτητη πορεία;
Είναι αυταπάτη ότι μπορείς να αλλάξεις πολιτική πορεία σ’αυτό το αντιδραστικό, γερμανικό, εποικοδόμημα, παραμένοντας μέσα σ’αυτό.
Η Ελλάδα, για να έχει μέλλον, χρειάζεται ανεξάρτητη πορεία, νέες γεωστρατηγικές συμμαχίες, ανασυγκρότηση της κοινωνίας και της παραγωγής, πολιτιστική ανάταση και νέο ιστορικό δόγμα, πέρα από το «Ανήκομεν εις την Δύση». Η ώρα αυτή πλησιάζει και Θάρθει η Μέρα που θα πρέπει να απαντηθεί καθαρά και οριστικά αυτό το ιστορικό δίλημμα. 
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ η δραχμή και όχι το ευρω; Θα παραχωρούσε ασφάλεια το ΝΑΙ στα εκβιαστικά και τελεσιγραφικά σχέδια τους;  Θα ηταν σαφέστατα μια καταστροφή πολύ μεγαλη και μη αντιστρέψιμη: Τα 300Ε μισθού και συντάξεων, η εξαφάνιση του κράτους πρόνοιας, η ανεξέλεγκτη ανεργία, ο περεταίρω καταποντισμός του ΑΕΠ και η αιώνια εξάρτηση και δουλεία. Δηλαδή καθόλου προτιμότερη από την αντίσταση και την αξιοπρέπεια του ΟΧΙ.  Ειναι φανερό πια οτι η Ευρωλαγνεία είναι μια θανατηφόρα αρρωστια.
Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., θα συνεχίσουν  να έχουν ένα σκληρό, ιστορικό δίλημμα μπροστά τους: Αργά ή γρήγορα, όσες «κωλοτούμπες» κι αν κάνουν, όσους «έντιμους συμβιβασμούς» κι αν επιχειρήσουν, θα καταλάβουν ότι, εκτός από το να ταπεινωθούν και να γίνουν "μία από τα ίδια", δεν θα καταφέρουν τίποτα. Δεν υπάρχει μέση οδός εντός ενος τέτοιου εγκληματικού και τρομοκρατικού συστήματος (που το ορίζουν ασυμβατοι με το Ελληνικό στοιχείο χαρακτήρες).

5 σχόλια:

  1. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΚΤΟΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Αλεμάνοι δεν είναι ικανοί να μας ''πετάξουν'' εκτός Ευρώπης,για τον λόγο ό,τι η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ!!! Τόσο απλό.
    [Ρ.Π]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ , ΤΑ ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΝ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΨΙΓΜΑΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΕΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ - , ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΗΘΙΚΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ,ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γεγονός ότι γίναμε σαν τα ''μούτρα τους'' και ''αποκτήσαμε'' την βάρβαρη νοοτροπία τους,αντιγράφοντάς τους,δεν σημαίνει ότι πρέπει να απεμπολίσουμε και το ένδοξο παρελθόν μας (αν και το επιθυμούν διακαώς).Τουλάχιστον ας έχουμε αξιοπρέπεια,εμπρός στα δεινά που έρχονται και ας μην βασιζόμαστε στους ντόπιους βασάλλους,που μας έχουν επιβάλλει μετά τον απελευθερωτικό αγώνα του ΄΄21.(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων,που επιβεβαιώνουν τον κανόνα)
    [Ροζ Πανθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τα παραπάνω που έγραψες παρακαλώ να γίνεις πιο σαφής
    "Η Ελλάδα, για να έχει μέλλον, χρειάζεται ανεξάρτητη πορεία, νέες γεωστρατηγικές συμμαχίες, ανασυγκρότηση της κοινωνίας και της παραγωγής, πολιτιστική ανάταση και νέο ιστορικό δόγμα"

    1η ερώτηση: τι σημαίνει ανεξάρτητη πορεία σε σχέση με ποίον ανεξάρτητη αφού όλος ο κόσμος είναι ένα. Εάν δεν θέλεις Γερμανία ή Γαλλία ή Ηνωμένο Βασίλειο ή κάποιον άλλο απλώς ξεκαθάρισε το "ανεξάρτητη"

    2η Ερώτηση: με ποίον προτείνεις γεωστρατιγική συμμαχία;

    3η Ερώτηση: Ανάλυσε κατ' αρχήν την έννοια του Δόγματος εάν την καταλαβαίνεις (εγώ ως απόστρατος την καταλαβαίνω ίσως καλύτερα από εσένα) και μετά πές μας τι εννοείς "ιστορικό δόγμα" γιατί είναι ακατανόητο σε εμένα. Θα ήταν πιό απλό να μας πείς περιληπτικά το νέο δόγμα που θα ήθελες να υιοθετήσουμε για να κρίνω τον λόγο σου.

    Φίλε Μάκη, ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οι ΑΝΕΛ είναι ακόμα εκτός προεκλογικών δεσμεύσεων αφού δεν ακύρωσαν τα μνημόνια απαράδεκτη συμπεριφορά εκτός της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος την οποία με άλλη κυβέρνηση δεν θα βλέπαμε τίποτα.

    Έπρεπε μετά το ΟΧΙ με 62% να συντάξουν καθαρά αναπτυξιακά μέτρα αλλά φοβήθηκαν ότι θα χάσουν τα πάντα στις διαπραγματεύσεις και θα δημιουργούσαν μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση.

    Με την καθυστέρηση της συμφωνίας πέρνουν το σαφώς το πρώτο αριστερό βραβείο σε αναποφασιστικότητα και γνωρίζουν ότι έφεραν την οικονομία σε χειρότερη κατάσταση από εκείνη που παρέλαβαν.

    Εάν επιδείξουμε τελικώς στα λοιπά Κράτη ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε και να διατηρούμε συνεχώς ένα πρωτογενές πλεόνασμα είναι βέβαιο ότι θα δεχθούν και αναδιάρθρωση του όποιου χρέους έχουμε γιατί έτσι δουλεύουν οι τοκογλύφοι.

    Μια κυβέρνηση τεχνοκρατών αυτό θα έκανε επίσης για να ζητήσει αναδιάρθρωση.

    Ποτέ δεν πίστεψα στην πολιτική λύση αφού τα μικρο και μάκρο οικονομικά δεν είναι αντικείμενο της πολιτικής.

    Η αύξηση φορολογίας αντί της μείωσης δαπανών δεν φέρνει γρηγορότερα ούτε καλύτερα αποτελέματα στην οικονομία μας.

    Περιμένω τις απαντήσεις σου.
    Με εκτίμηση,
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή