Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ, Π.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ!!! ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΚΑΡΔΑ ΤΟΥ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!

"Είναι αυτός συμαπραστάτης του δημότη, είναι θεσμικός παράγων ή κομματικό φερέφωνο της ΝΔ;", αναρωτιόντουσαν δημότες οι οποίοι μας πήραν στο τηλέφωνο για να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος, συμπαραστάτης του δημότη Παπάγου-Χολαργού, κατά τη διάρκεια του προχθεσινού δημοψηφίσματος ήταν μόνιμος...θαμών στα εκλογικά τμήματα με την κονκάρδα του 'ΝΑΙ" στο στήθος, ! 
"Στο γραφείο του, ως σημπαραστάτης του δημότη, δεν καταδέχεται να εμφανιστεί παρά μια φορά την εβδομάδα και αυτή, με το ζόρι κάθε Πέμπτη, για ελάχιστες ώρες", έλεγαν δημότες και συμπλήρωναν: ....


"στα εκλογικά όμως τμήματα, όταν τον κάλεσε...το κόμμα,  έδωσε το παρόν και παρέμεινε με τις ώρες"
Αγαπητοί κάτοικοι/δημότες, εδώ, ο δήμαρχος και άλλοι 56 τοπικοί άρχοντες προσπάθησαν να χειραγωγήσουν την ψήφο των δημοτών με δημόσια ανακοίνωσή τους, ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος με την κονκάρδα του ΝΑΙ στο στήθος σας πείραξε; Πταίσμα είναι το δικό του μπροστά στων υπολοίπων την ανακοίνωση...
Πού πάμε ρε παιδιά;;;

13 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ?? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ ΤΟΥ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ....... ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ !!!!!

    ( ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΗ ΣΤΗ ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΘΕΣ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙΣ Η' ΣΤΟΥ ΣΙΝΟΥΡΗ?ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ο ΜΑΚΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΥΠΟ ΣΥΧΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΤΗΝ "ΓΑΛΗΝΗ" ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανησυχητικό δεν είναι τόσο το γεγονός ότι "ακούς φωνές μέσα στο κεφάλι σου" (διαμαρτυρίες δημοτών κατά του Κανελλόπουλου) αλλά ότι έχεις αρχίσει και απαντάς σε αυτές τις "φωνές".
    Σού έχω μία λύση για το πρόβλημα σου: ένα λευκό πουκάμισο στα μέτρα σου. Η μόνη διαφορά είναι ότι κουμπώνει από πίσω. Είναι η τελευταία λέξη της μόδας στο Δαφνί που λανσάρει η ηρωίδα σου η Ζωή Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε διακατέχει ΔονΚιχωτισμος άνευ προηγουμένου...Παντού γύρω σου ο Κανελλόπουλος, είτε γίγαντας, είτε ανεμόμυλος, και σε ρόλο Δουλτσινέας η θεσούλα του συνηγόρου που έχασες.Στο ρόλο του Ροσινάντε όλοι οι ταλαίπωροι αναγνώστες σου που σε κουβαλάμε στην πλάτη μέχρι να ψοφήσουμε εν τέλει από τα γέλια με τα άρθρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η θεση ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ .....

    ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΙΡΖΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ , ΑΣ ΤΑ ΕΔΙΕΝΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΩΠΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ

    ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΕΣΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ρουβας του παπαγου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΒΟΔΙ ΜΕΝ ΑΝΖΟΥ ROUGE DES PRES (MAINE -ANJOU) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ LOIRE ΤΟΥ ΛΙΓΗΡΑ.

      Διαγραφή
  8. Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΩΣ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ;
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ,ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ "ΝΑΙ" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΟΥΛΕ ΒΟΥ ΜΑΝΖΕ ΑΒΕΚ ΜΟΥΑ , ΣΙΛ ΒΟΥ ΠΛΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α ΨΩΛΙΜΑΝ ΝΤΕ ΛΑ ΜΟΥΝΙΚΑΣΙΟΝ ΑΒΕΚ ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΜΟΥΑ ΤΡΕ ΜΠΙΕΝ.
    ΒΑ ΝΤΕ ΒΕ ΦΟΥΤΡ.
    ΤΣΟΥ ΤΣΟΥ ΣΟΥΓΙΙΟΥΜ ΣΙΛ ΒΟΥ ΠΛΕ !!!
    ΜΠΟΝ ΠΕΤΙΤ και ΜΠΟΝ ΝΟΥΙ που είπε και ο Ανδρέας...ποιός Ανδρέας;;; Πάντως όχι ο Λοβέρδος! Ναι, αυτός που είπε το...ΜΕΑ ΚΟΥΛΠΑ, αλλά εννοούσε τελικά τον βλάκα τον Τζέφρυ-Γιωργάκη-Τσάντ.

    Γκέγκε.
    [Ρ.Π]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα εχεις ξεφυγει εσυ ε? μιλαμε πεθαινω στα γελια με τις ηλιθιοτητες που γραφεις, οσο για την εμπαθεια με τον αξιοτιμο κ. Κανελλοπουλο εκει να δεις γελιο... ΔΑΦΝΙ ΡΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή