Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΙΣΧΟΣ! Η ΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!

Ακόμη για μια φορά προκαλεί η πρώην υπουργός, αρμόδια για το μεταναστευτικό κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου! Συμμετέχει σε διαδήλωση υπέρ των προσφύγων η οποία μάλιστα είχε αναρτήσει και το πανό που...

βλέπετε, ένα πανό που απαιτεί την εκδίωξη από τη χώρα των χαρακτηριζόμενων "νεοναζί" και την αντικατάστασή τους από αλλοδαπούς-πρόσφυγες για τους οποίους θα πρέπει να ανοίξουν τα σύνορα! 
Για το εξοργιστικό αυτό θέμα που δημοσιεύει και η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"(protothema.gr) παίρνει θέση ο διαδικτυακός φίλος Dimitris Karatzas:

Κ.Ε.Ε.Ρ.ΦΑ.: 
Ποιοί βρίσκονται πίσω από αυτή την εγκληματική οργάνωση; 
Ποιός τους χρηματοδοτεί άραγε; 
Μπογιές, αφίσες, οργάνωση διαδηλώσεων, συλλογή "δωρεών", υβριστικά συνθήματα μίσους κατά Ελλήνων πολιτών, υποκίνηση σε κατάλυση του Συντάγματος είναι περισσότερο από προφανώς ορατά δια γυμνού οφθαλμού. 
Η αγαπημένη μας υπουργός κυρά Τασία συμμετείχε κι αυτή στην 'διαμαρτυρία' κατά την οποία κάποιοι απαιτούν (!!!) να εκδιωχτούν από τη χώρα Έλληνες πολίτες τους οποίους εγγράφως αποκαλούν "νεοναζί" και να ...αντικατασταθούν από ...πρόσφυγες. 
Όχι, δεν συμμερίζομαι το κόμμα και τις απόψεις του κυρίου Μιχαλολιάκου, διαφωνώ σε πάρα πολλά με τις θέσεις και τις πράξεις τους αλλά.... τρελαθήκαμε εντελώς; Αυτό λέγεται "στοχοποίηση", εάν έβγαινε η Χρυσή ή έστω η Χάλκινη Αυγή με αφίσες "όξω οι αράπηδες από τη χώρα" και "φέρτε μέσα τους γερμανούς φίιιιιλους μας" τι θα συνέβαινε άραγε; 
Δηλαδή πόση ελευθερία λόγου υφίσταται σ' αυτή τη χώρα επιτέλους;
ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΑΡΑΓΕ???


3 σχόλια:

  1. ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΑΣΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΠΕΛΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΠ! ΟΥΣ ΒΟΘΡΟΙ ΤΗΣ ΝΤΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GRANDE PUTA . BASTARDOS ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΗΣ ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή