Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ! ΤΙ ΑΙΣΧΡΟ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

Οι τοκογλύφοι της ΕΕ θέλουν συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για να περάσουν στην τελική φάση της εξόντωσης του λαού και της αρπαγής της δημ΄σιας περιουσίας. Θα βάλουν τα δύο μεγαλύτερα μνημονιακά κόμματα (της Αριστεράς και της Δεξιάς) που έχουν ψηφίσει το 3ο Μνημόνιο και έχοντας τη συναίνεση του λαού, να εφαρμόσουν τα μέτρα...


που ψήφισαν τον Αύγουστο. Δηλαδή εξόντωση των αγροτών με απίστευτη φορολογία, διάλυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με αύξηση του συντελεστή φορολόγησης στο 29% και προκαταβολή φόρου για τον επόμενο χρόνο από 80%-100% και ισοπέδωση του τουρισμού με αύξηση του ΦΠΑ και στα νησιά στο 23%! Οι δανειστές θα απορρίψουν όλα τα ισοδύναμα και θα ζητήσουν να εφαρμοστούν τα ψηφισθέντα. Αν υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση στην τήρηση των μέτρων του 3ου Μνημονίου, οι δανειστές θα απειλήσουν με νέο capital control και  κλείσιμο των τραπεζών, ακόμη δε και με κούρεμα των καταθέσεων. Μπροστά σε αυτές τις απειλές, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ θα εφαρμόζει τα πάντα και θα λέει στον λαό: "Γλιτώσαμε τα χειρότερα, γλιτώσαμε το κούρεμα των καταθέσεων, σώσαμε για μια ακόμη φορά τη χώρα και την ολοκληρωτική καταστροφή"! 
Αυτό θα κάνουν οι δανειστές. Ο εκβιασμός με το κλείσιμο των τραπεζών και το κούρεμα καταθέσεων θα επιβάλει όλα τα μέτρα του 3ου Μνημονίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου