Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΑΝΕ..ΣΚΟΝΗ ΤΟΥΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ, ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ.

Η γυναίκα είναι φοβερή! Το υπογράφουμε δημόσια για μια ακόμη φορά. Τους κάνει σκόνη όλους με τα επιχειρήματά της, την μαγκιά της και τα....
ωραία ελληνικά της. Χαμός έγινε στο στούντιο του Μega με προσκεκλημένη τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Δείτε γιατί έστρεψε τα βέλη της κατά όλων των δημοσιογράφων. Γιατί δεν θεωρεί δημοσιογράφο τον Πρετεντέρη. λέγοντας ότι "έχει αποδείξει ότι είναι άξιος υπάλληλος του αφεντικού του", είπε για τον Γιάννη Πρετεντέρη 
Το ρεπορτάζ είναι από το news247.gr
Η πρώτη υποψήφια, στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας στην Α’ Αθηνών, λίγο μετά την πρώτη ερώτηση της Μαρίας Σαράφογλου ξεκίνησε την επίθεση επί προσωπικού αρχικά στον Γιάννη Πρετεντέρη, μετά στη Μαρία Σαράφογλου κι έπειτα στον Νίκο Ευαγγελάτο.
Η κα Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον κ. Πρετεντέρη ότι μετέφερε ασύστολα ψεύδη στον ελληνικό λαό, γράφοντας στα άρθρα του ότι το χρέος είναι βιώσιμο. Ο Γιάννης Πρετεντέρης της ανταπάντησε: "Λέτε ψέματα»" για να πάρει την απάντηση: "Στα ψέματα είστε ειδικοί, είστε ειδικοί στην προπαγάνδα".
Και συνέχισε: "Ειδικά για τον κύριο Πρετεντέρη, επιτρέψτε μου, να μην αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό 'δημοσιογράφος'. Έχει αποδείξει ότι είναι άξιος υπάλληλος του αφεντικού του. Ξέρω ότι μας ασκείτε αντιπολίτευση. Μπείτε για λίγο στον ρόλο του δημοσιογράφου".
Η κα Κωνσταντοπούλου συνέχιζε να φωνάζει για να της πει ο κ. Πρετεντέρης: "Διαβάστε με για να μάθετε και πέντε πράγματα", ενώ η πρόεδρος της Βουλής τον κατηγόρησε πως άρθρα του δημοσιεύονταν κάποια περίοδο στην Κύπρο με άλλο όνομα και πρόσθεσε: "Είναι σαφές ότι μας κάνετε αντιπολίτευση, αλλά μπείτε λίγο στον ρόλο του δημοσιογράφου".
"Σας έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός" συνέχισε μάλιστα να του λέει η υποψήφια της Λαϊκής Ενότητας, «"Δεν τον εκπροσωπείτε" της απάντησε ο κ. Πρετεντέρης, ενώ σε άλλο σημείο της κουβέντας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας για το χρέος, τόνισε: "Ούτε ο κ. Μπόμπολας, ούτε ο κ. Ψυχάρης, ούτε εσείς αποφασίζετε για το χρέος". "Αν αποφάσιζα εγώ θα σας το χάριζα να ησυχάσουμε" ήταν η απάντηση του Γιάννη Πρετεντέρη
Παράλληλα, απαντώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος της ανέφερε ότι είναι φιλοξενούμενη του Mega, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε ότι δεν είναι φιλοξενούμενη σταθμών που οικειοποιούνται παρανόμως τις δημόσιες συχνότητες.
Από την επίθεσή της δεν γλίτωσε ούτε η Μαρία Σαράφογλου την οποία κατηγόρησε για μεροληψία φέρνοντας ως παράδειγμα τον διάλογό της με τον ηθοποιό Κλέων Γρηγοριάδη, λίγες ημέρες πριν από το δημοψήφισμα. Υπενθυμίζεται ότι τότε ο κ. Γρηγοριάδης την είχε κατηγορήσει ότι δεν προσκαλεί εκπροσώπους του "όχι»" για να πάρει την απάντηση ότι δεν φταίει εκείνη που όλοι οι φορείς είναι υπέρ του "ναι".

1 σχόλιο:

  1. Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ.ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή