Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΟΚΜΕΠΑ Ε. ΒΕΝΤΟΥΖΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ....


Στο ξεκίνημα κάθε σχολικής χρονιάς, για τη συμμετοχή των μαθητών στο...

μάθημα της Φυσικής αγωγής απαιτείται η προσκόμιση στο σχολείο πιστοποιητικού υγείας υπογεγραμμένου από ιατρό. Ειδικά οι μαθητές της Α' τάξης, πρέπει να προσκομίσουν συγκεκριμένο τύπο πιστοποιητικού το οποίο ήδη έχει μοιραστεί στους μαθητές, το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ).
  Ο Σύλλογός μας με τη σκέψη ότι πιθανόν γονείς του σχολείου μας λόγω οικονομικών προβλημάτων είτε αδυνατούν να καλύψουν ιδιωτικά μία ιατρική επίσκεψη, είτε λόγω ανεργίας παραμένουν ανασφάλιστοι οι ίδιοι και τα παιδιά τους και έτσι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα παραπάνω πιστοποιητικά, απέστειλε στον ΔΟΚΜΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ επιστολή με την οποία ζητάει τη δυνατότητα κάλυψης της ανάγκης από εθελοντή γιατρό των Δημοτικών Πολυιατρείων. 
  Μετά από μια πρώτη τηλεφωνική επαφή, το αίτημα αντιμετωπίζεται θετικά και αναμένουμε επίσημη ενημέρωση.

Η επιστολή έχει ως εξής: 
ΠΡΟΣ: κα Βεντουζά, ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Αντιδήμαρχο Παιδείας
Δ/ντρια 1ου ΓΕΛ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Κα Βεντουζά,

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά τις επιπτώσεις που έχει επιφέρει η βαθιά οικονομική κρίση και στους τομείς της ασφάλισης και της υγείας. Στους μαθητές του σχολείου μας και ειδικότερα της Ά τάξης, όπως και σε κάθε  Λύκειο ζητείται πιστοποιητικό υγείας υπογεγραμμένο από ιατρό. Μερίδα γονέων του σχολείου μας, λόγω έντονων οικονομικών προβλημάτων  είτε αδυνατούν να καλύψουν ιδιωτικά μία ιατρική επίσκεψη, είτε λόγω  ανεργίας παραμένουν ανασφάλιστοι οι ίδιοι και τα παιδιά τους.
Προτείνουμε το πιστοποιητικό να εξυπηρετείται κατά προτεραιότητα και  εσπευσμένα από γιατρό των Δημοτικών Πολυιατρείων, ή ορίζοντας έξτρα  ώρες αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη διαδικασία. Τα παιδιά χωρίς αυτό δεν μπορούν να συμμετέχουν στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.
Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε θετικά και με ευαισθησία στο αίτημά μας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων 1ου ΓΕΛ Χολαργού

Η Πρόεδρος                                                                            Η Γραμματέας

Νατάσσα Χαμηλοθώρη                                                   Μαρία Μαυραγάνη

5 σχόλια:

  1. Το θέατρο με τους συριζαίους δεν έχει όρια . Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχουν ξεβρακώσει στα χαράτσια γι αυτό είμαστε άφραγκοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άφραγκος είσαι επειδή στα τρώγανε οι προηγούμενοι κακομοίρη μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και είπε κι' αυτός να έρθει να φάει ότι απέμεινε από τα υπόλοιπα, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ !!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ??? ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΝ . ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς αυτόν δεν τον ψήφισα...ε, όχι να μας ''πιάσουν'' κορόϊδα και τα τσογλανάκια !!
    Ερασιτέχνης είναι και για αυτό και πιο επικίνδυνος φίλε μου, αυτός και όλο το υπουργικό του...
    ...να φοβάσαι τον...''άμπαλο'' !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή