Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ! ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ! 3-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ!

Ομάδα της ξεφτίλας και της καρπαζάς (αλά βλάχικα) η εθνική ποδοσφαίρου πλέον μετράμε πόσα γκολ θα φάει. Η ήττα θεωρείται....


δεδομένη είτε παίζει με ξυλοκόπους είτε με ψαράδες! Τριάρες και τεσσάρες θα τρώει. Γύρισαν το ποδόσφαιρο 80 χρόνια πίσω. Θλιβεροί είναι όλοι τους και κυρίως εκεί στην ΕΠΟ που δεν νοού να αλλάξουν το σήμα της ομάδος που μόνον ελληνική σημαία δεν είναι αυτό. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! 

5 σχόλια:

  1. Αν είχε μπει το κανονικό σήμα με την ελληνική σημαία στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που υπάρχει εδώ στον Παρατηρητή θα είχαν αλλάξει πολλά πράγματα στην ΕΠΟ και την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, δεν θα βλέπαμε αυτά τα χάλια! Μίλησε αρκετός κόσμος εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ξεκινήσουν σαρωτικές εκαθαρρίσεις σε εθνική ομάδα και ΕΠΟ....
    Πρώτα από όλα να μπει το σήμα με την ελληνική σημαία που υπάρχει εδώ και μετά εκαθαρρίσεις για όλα τα άλλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΠΟ και η Nike μας λένε ότι το χρώμα της φανέλας είναι η ελληνική σημαία με παίκτες χαβαλέδες και παρτάκηδες! Ήρθε η μπακατέλα ομάδα τους τελευταία! Πολύ γέλιο! Χα χα χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γέλιο με την εθνική ομάδα θα συνεχιστεί και αύριο Κυριακή στο Καραϊσκάκη με την Ουγγαρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAMIA ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΕΘΝΟΣΗΜΟΥ, ΤΩΝ ΠΑΡΤΑΚΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΧΑΒΑΛΕΔΩΝ, ΤΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΜΟΝΟ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ, ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή