Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΙΔΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ "ΡΙΦΙΦΙ" ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ! ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ!

Το Grexit όχι μόνο δεν έφυγε από το...κάδρο, αλλά βρίσκεται μπροστά μας! Ήδη τα περισσότερα έντυπα του εξωτερικού κάνουν λόγο για επικείμενο Grexit! Οι δανειστές έφτιαξαν το 3o Μνημόνιο για να αποτύχει και για να αρπάξουν την ιδιωτική και δημόσια περιουσία. Κάτι παρόμοιο....


αποκάλυψε και ο Σόιμπλε στον Βαρουφάκη. Γι' αυτό ο Τσίπρας (και το συνεταιράκι του ο Καμμένος) ξεπουλάνε τη δημόσια περιουσία έναντι 50 δις ευρώ. Οι τοκογλύφοι βλέποντας ότι είναι αδύνατον να υπάρξουν έσοδα από τη φορολόγηση του λαού (τον στράγγιξαν τα μνημόνια τον κοσμάκη επί 5 χρόνια), απαιτούν να κουρευτούν οι καταθέσεις! Και όταν μιλάμε για κούρεμα δεν εννοούμε μόνο από 100 χιλιάδες ευρώ και πάνω, αλλά κούρεμα αδιακρίτως ποσού κατάθεσης. Ακόμη και από το πρώτο ευρώ! Όπως ακριβώς φορολογείται ο επαγγελματίας από το πρώτο ευρώ, έτσι θέλουν οι δανειστές και την αρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας (συγκεκριμένα τις καταθέσεις), από το πρώτο ευρώ! Στόχος των οικονομικών δολοφόνων της χώρας είναι να πετύχουν συντριπτικό χτύπημα μέσω του κουρέματος των καταθέσεων. Η φοροδοτική ικανότητα του λαού εξαντλήθηκε. Τα μόνα χρήματα που υπάρχουν για να κάνουν γερή μπάζα οι δανειστές, είναι στις τράπεζες. Έτσι, αυτό που αναμένεται να γίνει στο αμέσως προσεχές διάστημα είναι να υπάρξει αιφνίδιο κούρεμα των καταθέσεων. 
Οι όποιες διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης υπάρξουν, ότι δηλαδή δεν θα υπάρξει κούρεμα των καταθέσεων ή αν υπάρξει θα αφορά τις καταθέσεις πάνω από 100.000 ευρώ, δεν μπορούν να γίνουν πιστευτές. Και αυτό διότι υπάρχει το προηγούμενο με τους ομολογιούχους του δημοσίου: η τότε κυβέρνηση τους διαβεβαίωνε ότι οι αποταμιεύσεις τους δεν διέτρεχαν κανένα κίνδυνο, για να τις αρπάξει ο Γιούνκερ και τα άλλα...μπουμπούκια της ΕΕ μέσα σε ένα βράδυ! 

1 σχόλιο: